Haberler

    Xiaomi, HyperOS'ta YouTube arka planda oynatma özelliğini kaldırıyor

    Güncelleme:

    Xiaomi, HyperOS için yayınlayacağı yeni güncelleme ile YouTube için arka planda video oynatmayı mümkün kılan özelliği kullanımdan kaldıracak. Kullanmaya devam etmek isteyen kullanıcıların aylık 57,99 TL fiyata sahip YouTube Premium aboneliğine ihtiyacı olacak.

    Xiaomi, geçtiğimiz aylarda MIUI defterini kapattı ve HyperOS'a merhaba dedi. Bu yeni yazılım, önemli özellikleri beraberinde getirdi. Ayrıca performans tarafında da ciddi artışlar sağladı. Bu bağlamda kullanıcılar tarafından merakla beklenmeye başladı. Ancak son gelişmelere göre kullanıcıları üzen bir haber var. Öyle ki ilk olarak MIUI 12 ile sunulan ve HyperOS'ta da yer alan YouTube arka planda oynatma özelliğin kaldırılmasına karar verildi. İşte konuyla ilgili ayrıntılar…

    Xiaomi modellerinde YouTube için arka planda video oynatma özelliği kaldırılıyor

    Bilindiği üzere YouTube'da arka planda video oynatmak için Premium abonesi olunması gerekiyor. Fakat Xiaomi kullanıcıları, yazılımda yer alan bir özellik ile buna ücretsiz bir şekilde erişebiliyordu. Ancak bu durum sona eriyor.

    Aktarılan bilgilere göre Xiaomi, yakın zamanda HyperOS için yayınlayacağı yeni güncelleme ile YouTube için arka planda video oynatmayı mümkün kılan özelliği kullanımdan kaldıracak. Kullanmaya devam etmek isteyen kullanıcıların aylık 57,99 TL fiyata sahip YouTube Premium aboneliğine ihtiyacı olacak.

    YouTube Müzik web uygulamasına çok beklenen özellik sonunda geliyor!

    Şirketin neden böyle bir karar verdiği net olarak bilinmese de tahminler, YouTube'un sahibi olan Google'ın bir talepte bulunduğu yönünde. Zira teknoloji devinin herkese bir ücret karşılığında sunduğu bu özelliğe, Xiaomi kullanıcıları ücretsiz erişebiliyordu. Bu da şirketin zarar etmesine yol açıyordu.

    Eğer MIUI 14 kullanıyorsanız, HyperOS'a yükseltme yapmadan önce iki defa düşünmenizde fayda var. Zira Xiaomi, MIUI 14 kullanıcılarının söz konusu YouTube özelliğine erişebilmeye devam edeceğini belirtiyor.

    Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Kaldırılacak özelliği kullanıyor muydunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    YouTube Xiaomi Mobil Teknoloji Güncel Haberler

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title