Haberler

VEDAŞ, termal kameralarla şebekelerdeki arızaları tespit ediyor

Güncelleme:

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Bitlis İl Müdürlüğü, termal kameralarla şebekelerde tespit ettikleri arızaların bakım ve onarımlarını yapıyor. VEDAŞ, kesintisiz enerji sağlamak ve alt yapının güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Bitlis İl Müdürlüğü, termal kameralarla şebekelerde tespit ettikleri arızaların bakım ve onarımlarını yapıyor.

VEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, kente kesintisiz enerji sağlanması ve alt yapının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Ekonomik ömrünü tamamlamış elektrik hatlarını yenileyerek tüketicilerine kesintisiz enerji sağlayan VEDAŞ, mevcut hatların kontrolünü teknolojik aletlerle yapıyor.

Termal kameralarla yaptıkları incelemeler sonucu arıza potansiyeli olan şebeke unsurlarını tespit eden ekipler, gerçekleştirdikleri bakım ve onarımlarla elektrik şebekelerini güçlendiriyor.

VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Bahadır Demir, il merkezi ve kırsalda önleyici bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirtti.

Ekiplerin arıza tespit cihazlarıyla ekonomik ömrünü tamamlamış ve arıza potansiyeli bulunan hatları tespit ederek bakım, onarım ve yenileme çalışması yaptığını belirten Demir, şunları kaydetti:

"Termal kamera ile aşırı ısınmaya uğrayan trafo ve hücrelerin kontrollerini önceden sağlayarak gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Şebekemizin adeta röntgenini çektiğimiz bu çalışmalarla arıza oluşturma potansiyeli olan unsurlara öncelik vererek bakım ve onarım çalışmalarımızı yapıyoruz. Bölgemizde etkili olan çetin kış şartlarına şebekemizi hazır hale getirmek için planlamamız doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz bakım, onarım ve yatırım çalışmalarımızla tüketicilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini her geçen gün daha da artırıyoruz."

Kaynak: AA / Teknoloji

Termal Bitlis Enerji Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title