Haberler

    The Dark Knight Rises Gişe Rekortmeni Oldu!

    Geçtiğimiz yazın en popüler kahraman filmi olan The Dark Knight Rises, gişede yapımcılarına 1 milyar dolar kazandırdı!   Gişeye bir mihenk taşı daha eklendi! The ...

    Geçtiğimiz yazın en popüler kahraman filmi olan The Dark Knight Rises, gişede yapımcılarına 1 milyar dolar kazandırdı!

    & ;

    Gişeye bir mihenk taşı daha eklendi! The Dark Knight Rises filmiyle üçlemesini noktalayan Christopher Nolan, seriye son derece başarılı bir final yaparken, gişede de rekor kırarak başarısını taçlandırdı. Sinema tarihine gelmiş geçmiş en başarılı kahraman uyarlaması olarak geçen Nolan'ın üçlemesi, her yeni film ile gişedeki başarısını artırdı.

    The Dark Knight Rises, 1 Milyar Doları Aştı!

    Batman Begins'in yapımcılara yaklaşık 375 milyon dolar kazandırmasının ardından The Dark Knight, 1.02 milyar dolar gişe başarısı elde etti. Üçlemenin finali ise, geçtiğimiz Cuma günü itibariyle 1.05 milyar dolara ulaşarak hem üçlemenin bu alanda en başarılısı oldu, hem de sinema tarihinin en çok hasılat elde eden ilk 10 filmi arasına girdi. Sıralamada ilk üçte, James Cameron'un 2.8 milyar dolar ile Avatar ve 2.2 milyar dolar ile Titanic filmleri ilk iki sırada yer alıyor. Üçüncü ise 2012′nin en başarılı filmlerinden biri olan The Avengers! Iron Man, Hulk, Thor ve Captain America gibi kahramanları bir araya getiren yapım, 1.5 milyar dolar gelir elde etti.

    >>

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Christopher Nolan Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title