Haberler

    The Amazing Spider-Man 2 Mobil Platforma Geliyor

    Mobil platformun önde gelen geliştiricilerinden Gameloft, The Amazing Spider-Man 2'nin mobil platforma geleceğini resmen duyurdu.

    Furkan Yaldız - -

    Tüm Spider-Man hayranları için bir iyi haber daha geldi. Önde gelen oyun geliştiricilerinden Gameloft, yaklaşan Amazing Spider-Man 2'nin mobil platforma geleceğini bir trailer resmen duyurdu. Böylece, Emma Stone, Andrew Garfield ve Jamie Foxx gibi isimlerin yer aldığı The Amazing Spider Man 2 filminin oyunu müjdelenmiş oldu.


    Yayınlanan 40 saniyelik videoda, dolu dolu aksiyonun ve açık dünya oynanışın yer aldığı görülüyor. The Amazing Spider Man filmi, 2 Mayıs 2014 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Yapılan açıklamalara göre, film ile paralel bir senaryo barındıran oyun ise Nisan ayı içerisinde uygulama mağazalarındaki yerini almış olacak. Spider-man'ın suçlular ve düşmanlar ile mücadele ettiği oyunun, Android, iOS ve Windows Phone platformuna geleceğini de belirtelim.


    Gameloft tarafından yayınlanan video;


    )

    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Emma Stone Jamie Foxx Garfield Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title