Haberler

    Steve Jobs'ın Filminde Natalie Portman Rol Alabilir

    2011'de hayatını kaybeden Steve Jobs'ın filmi için ünlü oyuncunun ismi geçti.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Son günlerde Steve Jobs'ın filmiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Deadline tarafından raporlanana göre Natalie Portman filmde oynayabilir. Fakat Portman'ın kimi oynayacağı ise belli değil, çünkü filmde birçok kadın karakter yer alıyor.


    Portman, Star Wars üçlemesi, Black Swan ve V for Vendetta gibi yüksek profilli filmlerde oynamıştı. Ayrıca Thor'un iki filminde rol aldı. Şu anda ise ünlü oyuncunun üç yeni filmi post-prodüksiyon aşamasında.


    Bu hafta başlarında Universal Studios'un Steve Jobs'ın filmi için Sony'e 30 milyon dolar teklif ettiği gelişmesi ortaya çıktı.Şu zamana kadar Jobs için Leonardo DiCaprio ve Christian Bale dahil birçok ünlü oyuncunun da adı geçti. Ama Christian Bale rolü kabul etmedi.Söylenenlere bakarsak Jobs'ı X-Men: First Class ve X-Men: Days of Future Past filmlerinde Magneto rolüyle tanıdığımız Michael Fassbender oynayacak. Seth Rogen'ın ise Steve Wozniak'ı oynayacağı rivayet ediliyor.


    Walter Isaacson'ın Steve Jobs kitabına dayanan filmde, 30 dakikalık üç ana bölümün işleneceği söyleniyor.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Natalie Portman Hasan Uğur Steve Jobs Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title