Haberler

    Kült Film Blade Runner'ın Devamı Geliyor

    Klasik filmler bir bir yeni nesil üyeleriyle karşımıza çıkıyor.

    Mahmut Saral - -

    Yıllardır var olan söylentiler nihayet gerçeğe dönüşüyor. Philip K. Dick'in yazdığı Do Androids Dream of Electric Sheep?(Android'ler Elektrikli Koyun Düşler mi?)isimli bilim kurgu romanından beyazperdeye uyarlanan ve büyük beğeni toplayan Blade Runner (Bıçak Sırtı), yıllar sonra yeni bir filmle sevenlerini selamlamaya hazırlanıyor.


    Kelle avcısı Rick Deckard karekterini canlandıran Harrison Ford da yeni filmle birlikte geri dönüyor. Yeni film, orijinal filmin birkaç yıl sonrasında yaşanan olayları ekranlara taşıyacak ve bu kez yönetmen koltuğunda Ridley Scott'ı değil, Denis Villeneuve'yi (Prisoners) göreceğiz. Bu da hem endişe hem de Blade Runner'a yeni bir bakış açısı getirebileceği için heyecan uyandırabilir, göreceğiz. Ek olarak, senaryo tarafında da orijinal filmin senaryosunu yazanlardan olan Hampton Fancher ve ona yardımcı olarak Michael Green bulunuyor.


    Evet, resmi bir açıklamadan söz ediyoruz. Alcon Entertainment, Blade Runner'ın haklarını 2011 itibarıyla satın almıştı ve yeni yaptığı basın duyurusuyla filmin yolda olduğunu duyurdu. Blade Runner 2'nin çekimlerine 2016 Yaz aylarında başlanılması planlanıyor. Ek olarak, bu marka için televizyon projeleri de düşünülüyor. Belki bir de diziyle karşılaşırız.


    1982'de vizyona giren Blade Runner, Boxofficemojo'nun verilerine göre yalnızca Amerika'da yaklaşık 33 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.


    Nexus 6 değil, Nexus X geliyor


    Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Harrison Ford Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title