Haberler

    İos 7.1.1 Jailbreak'i Çıktı!

    Jailbreak bekleyenler için müjdeli haberimiz var. PanGu jailbreak aracı yayınlandı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Çinli hackerlar (PanGu Takımı) arayı çok açmadan bekletmeden untethered jailbreak aracını yayınladı. Son testlerin yapıldığı söylenirken, tahminen bu hafta yayınlanacağı söylenen araç şu anda sadece Windows uyumlu. Ama Pangu takımı Mac sürümü üstünde de çalışıyor. İnternette yapılan yorumlara bakarsak Pangu jailbreak'inde sorun yok gözüküyor.



    Ünlü iOS hacker'ı ve geliştirici olan iH8Sn0w Pangu jailbreak'inde herhangi bir spyware veya kötü amaçlı bir yazılım olmadığını belirtiyor. Araç iPad 2/3/4/Air, iPad mini/retina, iPhone 4/4S/5/5C/5S ve 5. nesil iPod touch ile uyumlu. Bu aralar iOS 7.1.2'nin de adı sıkça geçmekte. Yine iH8sn0w'a göre PanGu jailbreak'i 7.1.2'le de uyumlu olarak hazırlanmış. Ama 7.1.2'de herhangi açıklar kapatılır mı belli değil.


    Genede belirtmekte yarar var. Jailbreak işlemi iOS cihazı garanti dışı bırakabilir. Ayrıca yetkisiz değişikliklerin yapılması güvenlik açıklarına, pil ömrünün kısalmasına ve başka sorunlara neden olabilir. Apple'ın jailbreak'le ilgili açıklamasına da buradan ulaşabilirsiniz.


    PanGu jailbreak aracını kullandınız mı? Jailbreak işlemini başarıyla gerçekleştirdiniz mi? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title