Haberler

    Heyecan dorukta: GTA 6'nın tanıtım tarihi ortaya çıktı!

    Güncelleme:

    Rockstar Games, oyun dünyasını yakından ilgilendiren bir açıklama yaparak Grand Theft Auto'nun ilk fragmanının aralık ayında yayınlanacağını duyurdu. Bu, GTA 6 için ilk resmi açıklama oldu.

    Rockstar Games, oyun dünyasını yakından ilgilendiren bir açıklama yayınladı. Grand Theft Auto'nun ilk fragmanın aralık ayında geleceğini açıkladı. Böylece GTA 6 için ilk resmi açıklama gelmiş oldu.

    İşte Rockstar Games'in yaptığı o açıklama;

    Gelecek ay Rockstar Games'in 25. yılını kutluyoruz. Dünya çapındaki oyuncularımızın inanılmaz desteği sayesinde gerçekten tutkulu olduğumuz oyunlar yaratma fırsatına sahip olduk. Siz olmasaydınız bunların hiçbiri mümkün olmazdı ve bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için hepinize çok minnettarız.

    1998 yılında Rockstar Games, video oyunlarının da diğer eğlence türleri kadar kültür açısından vazgeçilmez olabileceği fikri üzerine kuruldu ve bu evrimin bir parçası olma çabalarımızda sevdiğiniz oyunları yarattığımızı umuyoruz.

    Aralık ayı başlarında bir sonraki Grand Theft Auto'nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı size duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimleri sizlerle daha uzun yıllar paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

    Teşekkür ederim,

    Sam Houser

    Without you, none of this would be possible, and we are so grateful to all of you for sharing this journey with us.

    — Rockstar Games (@RockstarGames) November 8, 2023

    We are very excited to let you know that in early December, we will release the first trailer for the next Grand Theft Auto. We look forward to many more years of sharing these experiences with all of you.

    Thank you,

    Sam Houser

    — Rockstar Games (@RockstarGames) November 8, 2023

    Heyecan dorukta: GTA 6'nın tanıtım tarihi ortaya çıktı!

    Öte yandan oyunun duyurusuyla ilgili bugüne kadar birçok sızıntı bilgi ortaya atıldı. Rockstar Games'in çatı şirketi Take-Two'nun CEO'su olan Strauss Zelnick'e ait olduğu söylenen bir ses kaydı da GTA 6'nın Ekim 2023'te yani geçen ay tanıtılacağını söylese de bu gerçekleşmedi.

    Sektörde paylaştığı doğruluk payı yüksek bilgilerle bilinen Jason Schreier, oyunun çıkış tarihine ilişkin en net paylaşımı yaptı. Dün yaptığı açıklamada isimlerinin açıklanmasını istemeyen bazı şirket yetkililerinin Rockstar'ın 25. yıl dönümünü kutlamak amacıyla aralıkta GTA 6 için bir fragman yayınlayacağını söyledi.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Rockstar Games Aralık Teknoloji Haberler

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    Bakmadan Geçme

    Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu?
    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title