Haberler

    Harrison Ford, Uçak Kazasından Yine Kurtuldu

    Bu adam filmlerde olduğu kadar gerçek hayatta da güçlü.

    Mahmut Saral - -

    Amerikalı aktör Harrison Ford ölümden döndü. Aktör, geçtiğimiz günlerde eski tip motorlu uçağıyla 900 metre civarında yükseklikte uçuş gerçekleştirirken motorda yaşanan bir arıza sebebiyle acil iniş yapmak zorunda kaldı. Acil iniş için havaalanı uzak olunca golf sahasına inmeye karar veren aktör, uçaktan yaralı olarak kurtulmayı başardı. Uçakta hasar oluşurken aktörün de başından yaralandığı, ancak şu an durumunun iyi olduğu belirtildi. Yetkililer ise bu acil inişin çok başarılı ve en az hasarla gerçekleştirildiğini açıkladı.


    Star Wars ve Indiana Jones gibi filmlerdeki rolleriyle hafızalara kazınan 72 yaşındaki yıldız oyuncu, daha önce de tehlikeler atlatmıştı. Ford, 1999'da helikopterle çıktığı bir eğitim uçuşunda kaza yaşamış ve yara almadan kurtulmuştu. Bir yıl sonrasında ise, kullandığı uçakla acil iniş yapmış ve hem o hem de yolcuları yara almadan kurtulmuştu.


    Disney'den Star Wars tema parkı ve yeni SW filmleri geliyor


    Star Wars: The Force Awakens'ın teaser fragmanı yayınlandı



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Harrison Ford Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title