Haberler

Mert Hakan Yandaş'dan gazeteciye olay cevap: Köpek gibi korkuyorsunuz!

Güncelleme:

Fanatik gazetesi muhabiri Yakup Çınar, derbide kadroda olmayan Serdar Aziz'in Mert Hakan Yandaş ile tartıştığı için kadro dışı kaldığını iddia etti. Mert Hakan ise Çınar'a büyük tepki gösterdi. Yandaş, Yakup Çınar'ın iddiasını "Titriyorsunuz hala, köpek gibi korkuyorsunuz ki algılarınız bitmiyor. Malum taktiklerinizle devam. Zaten size de bu yakışır" ifadeleriyle yalanladı.

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, Beşiktaş derbisinde kadroya alınmayan Serdar Aziz'in Mert Hakan ile tartıştığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılmasını iddia eden Fanatik gazetesi muhabiri Yakup Çınar'a yaptığı paylaşımla büyük tepki gösterdi.

MERT HAKAN'IN TEPKİ GÖSTERDİĞİ İDDİA

Mert Hakan'ın alıntıladığı gönderide Yakup Çınar, "Serdar Aziz gerçeği; Başkan Ali Koç'un verdiği yemek sırasında Fenerbahçeli futbolcular Adana Demirspor - Galatasaray maçını izliyor. Serdar Aziz, Kerem Demirbay'ın golünden sonra "Ne güzel gol attı" diyor. Mert Hakan Yandaş ise Serdar'la bu tepkisi sonrası ciddi bir tartışma yaşıyor. Serdar Aziz silmesine rağmen Mert Hakan Yandaş'a gönderme yaptığı paylaşımın ardından kadro dışı bırakılıyor" ifadelerini kullandı.

Mert Hakan Yandaş'dan gazeteciye olay cevap: Köpek gibi korkuyorsunuz!

"KÖPEK GİBİ KORKUYORSUNUZ"

Mert Hakan Yandaş ise Yakup Çınar'ın bir gönderisini alıntılayarak "Titriyorsunuz hala, köpek gibi korkuyorsunuz ki algılarınız bitmiyor. Malum taktiklerinizle devam. Zaten size de bu yakışır" sözleriyle cevap verdi.

Mert Hakan Yandaş'dan gazeteciye olay cevap: Köpek gibi korkuyorsunuz!

SERDAR AZİZ'İN MENAJERİNDEN YALANLAMA GELDİ

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, futbolcusu hakkındaki tüm iddiaları yalanladı. Canatar, "Serdar Aziz ile Mert Hakan Yandaş çok yakın arkadaşlar. Bugüne kadar bırakın kavgayı en ufak tartışmaları bile olmamıştır. Çıkan haberler tamamen yalan" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Fanatik Gazetesi Serdar Aziz Fenerbahçe Beşiktaş Çınar 3.Sayfa Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

tamer durmaz:

Doğru söylemişsin mert hakan tebrikler ağzına sağlık şimpiyonluk gitti zaten hiç çekinmeye gerek yok yapıştırın böyle cevapları

59
130
yanıtYanıtla
Veysel null:

tam size yakışır bir futbolcu almışsınız.

yanıt178
yanıt42
Pikachu hd:

sizde size yakışır gazeteciler yorumcular almışsınız onu konuşmuyorsunuz ama daha hakemlere gelmedik

yanıt10
yanıt20
Fatih Akdag:

Ucuz birinden beklenmedik bir hareket değil dikkat edin futbolcu,sporcu veya adam demiyorum çünkü bunların hiç biri değil

121
19
yanıtYanıtla
Vatan:

Kişi kendinden bilir :)))

88
13
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

Gün gelecek Fenerbahçe taraftarı tribünden sana ana avrat küfür edecek. Emre'ye yaptıkları gibi...Onun için akıllı ol kendine yazık etme.

22
10
yanıtYanıtla
Ismail Karadoğan:

Gazeteci futbolcu kavgası pek hayra alamet değil. olan futbolcuya olur. Yıllar önce Arda Turan bilal meşe ile kavga etmişti. O günden sonra hızla futbolcu olarak kariyeri inişe geçti. Ve erken denilecek bir yaşta futbolu bırakmak zorunda kaldı.

23
8
yanıtYanıtla
Paşalı:

sözleşmesi uzamadığı sürece hertürlü taklaya devam edicek

22
6
yanıtYanıtla
Seko:

Tam taklacıdan beklenen hareket...

16
6
yanıtYanıtla
Ilker Akil:

"Ellerinde ovunecek birşey kalmaması çok sevindirici"

16
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title