Haberler

Haftanın Yazılımları

Dünyanın En İyi Güvenlik Yazılımlarından Bazılarını Sizin İçin İnceledik.

inanılmaz ama gerçek: 2010 yılında, son on yılın toplamından katlarca kez yüksek zararlı yazılım ve site tespit edildi. Bunların hepsi kimlik bilgilerinizi çalmak, kredi kartı numaralarınızla keyif sürmek veya sadistçe, bilgisayarınıza hasar vermek için yaratıldı.

Elbette güvenlik şirketleri de yükselen karanlığa karşı boş boş beklemiyor: Anti virüs, anti spyware gibi yazılımların yanında, PC'nizi tehlikeli adresler ve kodlardan koruyacak firewall araçları da mevcut: En popüler ve ücretsiz firewall yazılımlarını sizin için inceledik.

Dünyanın en çok tanınan güvenlik duvarlarından biri olan Zone Alarm, ücretsiz sürümüyle bile güçlü bir koruma sağlıyor: ıP'nizi saklamak, bazı uygulamalara izin verip, sakıncalı olabilecek uygulamalara karşı engel listesi oluşturmak gibi temel yetenekleri mevcut. 44 MB saklama alanı talebinde bulunan Zone Alarm Free, tüm Windows işletim sistemlerinde sorunsuzca çalışabilir. Yazılımı, bu bağlantı vasıtasıyla indirebilirsiniz.

Sade ve kolay kullanılır bir arabirime sahip olan Ashampoo Firewall, Zone Alarm Free'nin özellikleri yanında size, iz bırakmadan internette gezebilme seçeneği sunuyor. Ashampoo Firewall Free, düzenli olarak güncelleniyor ve olası tehditlere karşı elini güçlendiriyor. Yazılıma sahip olmak için bu bağlantıya tıklayabilir ve korumanın rahatlığını tüm Windows işletim sistemlerinde yaşayabilirsiniz.

PC Tools Firewall Plus Edition, çoğu Firewall yazılımına karşı güçlü bir avantaja sahip: Araç, sunduğu güçlü korumanın yanında, titizlikle tasarlanmış bir arama motoru da içeriyor ve PC'nize bulaşmış zararlıları yüksek oranda ortadan kaldırabiliyor. Tüm Windows işletim sistemlerinde kullanabileceğinzi yazılımı, bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

PC Tools Firewall Plus Edition gibi, AVG Firewall da  "Bul ve yok et" yeteneğiyle donanmış.  AVG Anti-Virus Plus Firewall, tüm onaylanmamış içeriği otomatik olarak engelleyip, zararlı sitelere karşı ıP'nizi saklayabiliyor. Windows işletim sistemleri ile kardeş kardeş geçinen araç, bu satırlardan elde edilebiliyor.

Comodo ınternet Security de, en ciddi rakipleri AVG ve PC Tools gibi donanmış ve anti virus ile firewall'un gücünü tek potada eritmiş. Comodo'da da bulunan Safe Search opsiyonu, zararlı kodlar içeren internet sitelerine girişi, siz ısrarla aksini talep etmedikçe engelliyor. Windows işletim sistemleri ile ağabey-kardeş ilişkisi içinde bulunan ünlü yazılım, bu bağlantı yardımıyla indirilebilir.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title