Haberler

    Chıp Online ile Sinema Keyfi!

    YILDIZLARARASI filmini herkesten önce izleme şansı, önünüze geldi!

    Zaman zaman gerçekleştirdiği özel gösterimlerle takipçileriniCHIP Online yeni bir özel gösterimle karşınızda. YILDIZLARARASI / INTERSTELLAR filminin özel gösterimine hazır mısınız?

    "Yıldızlararası / Interstellar"ı ünlü yapımcı ve yönetmen Christopher Nolan ("The Dark Knight" films, "Inception") yönetiyor. Başrollerde Oscar ödüllü Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club"), Oscar ödüllü Anne Hathaway ("Les Miserables"), Oscar adayı Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty"), Bill Irwin ("Rachel Getting Married"), Oscar ödüllü Ellen Burstyn ("Alice Doesn't Live Here Anymore"), ve Oscar ödüllü Michael Caine ("The Cider House Rules") yer alıyorlar.

    7 Kasım'da gösterime girecek olan YILDIZLARARASI / INTERSTELLAR'ın özel gösteriminde, 6 Kasım Perşembe akşamı bir araya geliyoruz.

    Tıklayın, kaydınızı yaptırın

    Kayıt olmak son derece kolay. Adınız soyadınızı ve cep telefonunuzun numarasını  adresine göndermeniz yeterli! Göndereceğiniz e-postanın konu bölümüne CHIP Online sinema keyfi yazmanızı rica ediyoruz.

    Sadece 100 şanslı CHIP Online takipçisinin katılacağı özel gösterimimiz 6 Kasım Perşembe akşamı saat 19: 00 seansında, Cinemaximum Trump Towers Salon 3'te gerçekleştirilecektir. Tarih ve zaman size uyuyorsa, hemen tıklayın ve kaydınızı yaptırın, şanslı 100 CHIP Online takipçisinden biri olma imkanını yakalayın!

    Film hakkında ayrıntılı bilgileri  adresinden alabilirsiniz.

    Tıklayın, kaydınızı yaptırın

    Kayıt olmak son derece kolay. Adınız soyadınızı ve cep telefonunuzu  adresine göndermeniz yeterli! Göndereceğiniz e-postanın konu bölümüne CHIP Online sinema keyfi yazmanızı rica ediyoruz.

    © 2014 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved.

    Dünya üzerindeki yaşamımız sona ererken, bir grup araştırmacı insanlık tarihinin en önemli görevini üstlenirler; Bulunduğumuz galaksinin ötesine yolculuk ederek insanlığın, yıldızların ötesinde yaşamını sürdürmesinin mümkün olup olmayacağını keşfe çıkarlar.

    "Yıldızlararası / Interstellar"ı ünlü yapımcı ve yönetmen Christopher Nolan ("The Dark Knight" films, "Inception") yönetiyor. Başrollerde Oscar ödüllü Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club"), Oscar ödüllü Anne Hathaway ("Les Miserables"), Oscar adayı Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty"), Bill Irwin ("Rachel Getting Married"), Oscar ödüllü Ellen Burstyn ("Alice Doesn't Live Here Anymore"), ve Oscar ödüllü Michael Caine ("The Cider House Rules") yer alıyorlar.  Ayrıca oyuncu kadrosunda Wes Bentley, Casey Affleck, David Gyasi, Mackenzie Foy ve Topher Grace'de yer alıyor.

    Yönetmen Christopher Nolan. Yazarlar Jonathan Nolan ve Christopher Nolan. Yapımcılar Emma Thomas, Christopher Nolan ve Lynda Obst. Yönetici Yapımcılar Jordan Goldberg, Jake Myers, Kip Thorne ve Thomas Tull.

    Warner Bros. Pictures ve Paramount Pictures, Legendary Pictures işbirliği ile sunar, bir Syncopy/Lynda Obst Productions yapımı, bir Christopher Nolan filmi, "Yıldızlararası/Interstellar."  "Yıldızlararası/Interstellar" 7 Kasım 2014 tarihinden itibaren tüm dünyada vizyona girmeye başlayacak. Filmin Türkiye vizyon tarihi de 7 Kasım 2014.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Christopher Nolan Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title