Haberler

Capcom, Street Fighter 6 için yeni bir fragman yayınladı

Güncelleme:

Capcom, Street Fighter 6 için yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragmanda oyunun 1. yıl paketi kapsamında oyuna eklenecek en son karakter de karşımıza çıktı. Eskilerden gelen bu karakter, Street Fighter hayranlarını bir hayli heyecanlandıracak.

Capcom, Street Fighter 6 için yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragmanda oyunun 1. yıl paketi kapsamında oyuna eklenecek en son karakter de karşımıza çıktı. Eskilerden gelen bu karakter, Street Fighter hayranlarını bir hayli heyecanlandıracak.

Street Fighter 6 yeni fragmanında Akuma ortaya çıktı

Fragmanda yine öfkeli ancak bu sefer daha yaşlı bir Akuma'nın, bir heykelin kafasını, hayaletimsi, kırmızı bir Shoryuken (Street Fighter'ın ikonik Dragon Punch hamlesi) ile omuzlarından koparmasını izliyoruz. Akuma, bu oyunda da çok güçlü olacak gibi görünüyor.

Görmesi zor olsa da Akuma fragmanında Ryu da var, bu da iki rakibin tekrar birbirlerine ateş topu yağdıracaklarını gösteriyor. Fragmanın başka bir kısmında Akuma'nın Street Fighter Alpha 2'den esinlenilmiş bir tasarımı da mevcut. Fragmanda gördüklerimiz ise bu kadar, bir oynanış elementi gösterilmemiş.

Efsane geri döndü! En çok indirilen PlayStation oyunları

Akuma'nın ortaya çıkışı diğer DLC karakterleri Rashid, A.K.I. ve Ed'in çıkışından sonra geldi. Akuma, oyunun ilk yıl DLC karakterlerini tamamlayan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Capcom henüz ikinci yıl için bir duyuru yapmadı.

Akuma hakkındaki resmi açıklama şöyle:

"Şeytani Akuma, Street Fighter 6 kadrosuna katılıyor ve sokaklarda dolaşmaya ilkbahar 2024'te başlayacak olan ödüllü dövüş oyununun 1. yıl karakter listesini tamamlıyor! Oyuncular, Akuma ile Dövüş Alanı, Dünya Turu ve Savaş Merkezi dahil olmak üzere üç oyun modunda savaşabilirler. Akuma hakkında çok daha fazlasını paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. ve 2. yıl içeriği hakkında ilerleyen yıl için ilgi çekici duyuruları ve belki de Savaş Merkezi'ne gelecek bazı eğlenceli etkinlikleri takip etmeye devam edin!"

Street Fighter 6, Haziran 2023'te satışa çıktıktan sonra yedi ay içinde üç milyon kopya sattı. Oyun, piyasaya sürüldüğü hafta sonu bir milyon satışla güçlü bir başlangıç yaptı, ardından satışa çıkışının hemen ardından bir aydan biraz fazla bir süre sonra iki milyon kopya satışa ulaştı.

Bir döneme damgasını vuran oyun geri dönüyor! Hem de ücretsiz

Capcom da Street Fighter 6'nın bu başarısından memnun ve yeni karakterlerin fragmanları ile bizi heyecanlandırmaya devam edecek gibi görünüyor.

Siz Akuma'yı içeren Street Fighter 6 yeni fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Street Fighter Capcom Oyun Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title