Haberler

    Blade Runner 2, 2015'te Geliyor

    Kült filmlerden biri olan Blade Runner, 32 yıl sonra geri dönüyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Variety'nin Ridley Scott'la yaptığı röportajda bomba patladı. Ünlü yönetmen, kült bilim kurgu filmi Blade Runner'ın (Türkçe adıyla Bıçak Sırtı) devamına gelecek sene başlanacağını ve orijinal filmde başrol oynayan Harrison Ford'un da 2. yapımın bir parçası olacağını ortaya koydu.


    Bu güzel habere karşın Scott filmin sadece yapımcılığını üstlendiğini ve yönetmen koltuğunda oturmayacağını vurguladı. 2. film, Ridley Scoot ve Hampton Fancher'ın (Orijinal filmin senaristi) neticesi sonucu gün ışığına çıktı. Ünlü yönetmen konuyla ilgili şunları söyledi;


    "Ne olabileceği hakkında uzun uzadıya konuştuk. Oldukça güçlü üç perdelik bir hikaye ile geldi. Harrison da bunun bir parçası. Ama gerçekten onu bulmakla ilgili."


    1982 yılında vizyona giren orijinal Blade Runner, Philip K. Dick'in Do Androids Dream of Electric Sheep? (Android'ler Elektrikli Koyun Düşler mi?) romanının adaptasyonu. Fakat 2. film tamamen özgün bir çalışma olacak gözüküyor.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Harrison Ford Ridley Scott Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title