Haberler

Asus Rt-Ac66u 1300 Mbps Gigabit Dualband Kablosuz Router (3g Uyumlu)

Asus Rt-Ac66u 1300 Mbps Gigabit Dualband Kablosuz Router (3g Uyumlu) Özellikleri

    Asus RT-AC66U 1300 Mbps Gigabit Dualband Kablosuz Router (3G Uyumlu)Genel Özellikleri

    Yeni Nesile Geçme Vakti Geldi

    5. nesil dual-band Wi-Fi bir router olan ASUS RT-AC66U, yeni ASUS AiCloud hizmetine de ev sahipliği yapıyor. 1,75Gbps ile dünyanın en hızlı router cihazıolan ürün Broadcom 802.11ac Wi-Fi kontrolcüsüne sahip olmakla beraber 2,4GHz ve 5GHz bantlarında eş zamanlı olarak çalışabiliyor. 1,3Gbps’e destek veren 5GHz bandı ile mevcut Gigabit kablolu veri transfer hızını aşan ürün, 802.11n standardından ise 3 kat daha hızlı. RT-AC66U akıcı ve kesintisiz bir şekilde birden fazla işlem yapabilir ve medya dosyalarını hızlı bir şekilde çalıştırabilir. Bunun yanı sıra ASUS AiRadar kablosuz sinyal gücünü artırarak en iyi performansı uzun süre korumanızı sağlar.

    AiCloud, iOS ve Android uygulamaları ile RT-AC66U’yu kişisel bir bulut sunucusu haline getirir ve Windows PC, Mac ve Linux bilgisayarları ile tüm USB depolama araçlarına kolayca bağlanma imkanı sunar. Tüm hesaplarınızı diğer AiCloud hesapları ve bulut hizmetleri ile doğrudan senkronize edebilirsiniz. Tüm içeriğiniz, dosyalarınız ve verilerinize erişebilir, senkronize edebilir ve bunlarıpaylaşabilirsiniz. Ayrıca akıllı telefonlarınız ve bilgisayarınız üzerinden istediğiniz yerde kontrol edebilirsiniz.

    İsterteknoloji dünyasıyla içli dışlı olun, isterseniz de bu tip bir cihazıilk kez kullanıyor olun, RT-AC66U’yu kullanmak CD gerektirmeyen QuickInstallation Setup (QIS) ile çok kolay bir hale geliyor. Kutudançıkardığınız gibi kablolarını bağlayıp İnternet’te dolaşmayabaşlayabilir, bilgisayar, akıllıtelefon, tablet ve diğer kablosuzcihazlarınızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Özel olarakgeliştirilmiş arayüz ile cihazınızı daha önce görmediğiniz şekildekontrol edebilir, sinyal gücünü görebilir, ebeveyn kontrolü ayarlarıyapabilir ve diğer faydalı özellikleri kolayca kullanabilirsiniz.

    Sınıfının Lideri Hız ve Kapsama Alanı

    En son ağ teknolojilerini kullanan RT-AC66U, hem kablolu hem de kablosuz olarak çok yüksek bağlantı hızı sunuyor. ASUS’un en yüksek kaliteli bileşenler kullanarak ürettiği bu lider router, kesintisiz bağlantı ve genişleme imkanları ile en iyi kaliteyi sunar. Kablosuz kapsama alanını genişletmek için cihazda çok güçlü Wi-Fi antenleri de bulunuyor.

    Dünya Basını Tarafından En İyi Yeni Nesil Wi-Fi Router Seçildi

    ASUS RT-AC66U, 802.11ac hızını Reddot 2012 ödüllü tasarım ile bir araya getiriyor. Cihaz, SmallNetBuilder.com tarafından da belirtildiği şekilde en hızlı 5. Nesil Wi-Fi 5GHz bağlantısını sunuyor. PC World ABD ise RT-AC66U’yu lider 802.11ac router olarak tanımlarken, Almanya’da yayın yapan C’T Magazine ise ürünün tüm ağ çözümleri arasındaki yüksek performansını dile getirdi.



    Dünyanın En Hızlı Wi-Fi Bağlantısı: 802.11ac


    Gücünü 5. nesil Wi-Fi’dan alan RT-AC66U, yeni 802.11ac Broadcom yonga seti ile çok yüksek hızlı Gigabit kablosuz hızlara ulaşabiliyor. RT-AC66U, 5GHz bandında 1,3Gbps hıza ulaşarak mevcut 802.11n standardından 3 kat daha fazla hız sunuyor. Artırılan bant genişliği evinizdeki Wi-Fi performansını geliştirmek için gereken yüksek kapasiteyi sunuyor. Dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar artık tamamen Wi-Fi tabanlı olduğu için yeni nesile şimdi geçip geleceğe şimdiden hazır olabilirsiniz.


    *Based on theoretical maximum speeds in 5GHz transmission, with one DVD equaling 4.7GB



    Tüm Verileriniz Tek Bir Noktada – ASUS AiCloud

    ASUS AiCloud, ASUS bulut bilişim deneyimini iOS ve Android platformlarına taşıyan, akıllı ve kolayca kullanılabilen bir uygulamadır. Genel ve özel bulut depolama hizmetlerindeki dosyalarınıza istediğiniz yerden erişebilir ve paylaşabilirsiniz.



    ÖzAiRadar ile En İyi Kablosuz Kapsama Alanı

    ASUS AiRadar teknolojisi kablosuz cihazlar üzerinden yapılan bağlantıları akıllı bir şekilde güçlendiriyor. Her yöne dağılan güçlendirilmiş sinyaller sayesinde veri iletimi daha iyi bir seviyeye geliyor.


    Kesintisiz Eğlence İçin Dual-Band Bağlantı

    Eş zamanlı olarak çalışabilen 2,4GHz ve 5GHz bantlarının her biri için 450Mbps hız sağlayan RT-AC66U toplamda 900Mbps’ye kadar bağlantı ile hız ve kesintisiz kullanım sunuyor. İnternet’te dolaşmak veya dosya indirmek gibi temel işlemler 2,4Ghz bandında yapılırken, eş zamanlı olarak çalışan yüksek hızlı 5GHz bandı ise 3D HD video streaming gibi görevler için kullanılıyor.


    Tablet, Akıllı Telefon ve Bilgisayarınızda 3 Adımla Kolay Kurulum

    RT-AC66U’nun kurulumu çok kolay. Router’ınızı bağlayıp, çalıştırdıktan sonra yapmanız gereken ilk şey dizüstü bilgisayar ya da tablet gibi Wi-Fi bağlantılı cihazınız üzerinden İnternet tarayıcınızı açmak. Açılan sayfaya İnternet servis sağlayıcınızdan alacağınız kullanıcı adı ve şifrenizi girin. Hepsi bu kadar! Network kurulumu yapmak artık hiç olmadığı kadar kolay.


    30 Saniyede Online Olun

    Akıllı ağ tespit teknolojisi sayesinde RT-AC66U’yu fişe takıp, kurulumu tamamlamanız sadece 30 saniye sürüyor. Diğer router modellerindeki uzun ve zorlu kurulum süreçleriyle kıyaslandığında ASUS kullanıcılarına yüksek bağlantı hızlarının yanı sıra inanılmaz derecede kolay bir kullanım sunuyor.


    Faydalı Özellikler, Kolay Yönetim

    ASUSWRT Dashboard arayüzü ağ kurulum, izleme ve kontrol uygulamalarını bir araya getiriyor. Tamamen yeni olan bu arayüz tek bir noktadan ağ üzerindeki tüm cihazları takip edip, yönetmenizi sağlıyor.


    Ağınızı Kendinize Göre Ayarlayın

    İnternet üzerinden çok mu fazla video izliyorsunuz ya da çok mu fazla oyun oynuyorsunuz? Bağlantınızı hangi şekilde kullanıyor olursanız olun, RT-N66U’nun hizmet kalitesi (QoS – Quality of Service) hangi işlem için ne kadar bant genişliği ayıracağınızı ayarlamanızı mümkün hale getiriyor. Buna ek olarak ağ trafiğinin durumunu rahat anlaşılabilir grafik arayüz ile görebiliyorsunuz.


    Çok Fonksiyonlu USB Girişleri

    Çeşitli cihazlara, FTP’lere, Samba, UPnP AV sürücülerine bağlanabilen DSL-AC66U, üzerindeki iki adet USB girişi ile paylaşım yapmayı kolaylaştırıyor. HTTP, FTP ve P2P dosyalarını router’a bağlı bir USB depolama cihazına tüm gün boyunca indirebilirsiniz, hem de bir PC’ye bile ihtiyaç duymadan. Buna ek olarak, USB girişleri ağ üzerinde çalışan yazıcı ve dosya sunucusu bağlantıları da sağlayarak, aynı anda birçok iş yapabiliyor..


    Her Yerden Dosya İndirin

    Download Master uyumu sayesinde router’a bağlı USB depolama cihazları, tablet, Xbox, PS3 ve akıllı televizyon gibi cihazlardaki multimedya dosyalarınıza erişebilirsiniz. Download Master ile bilgisayarınız kapalıyken bile dosya indirme durumunuzu uzaktan kontrol edebilirsiniz..


    300.000 Adet Veri Oturumu İle Online Çoklu İşlem

    300.000 adet veri oturumuna destek veren RT-AC66U diğer router modellerine göre 20 kat daha fazla network kapasitesine sahip.


    Misafir Network Erişimi ile Güvenli Wi-Fi Ağı

    RT-AC66U, 2,4GHz bandında üç, 5GHz bandında da üç adet ayrı ağa destek vererek kullanıcıları izinsiz erişim ve virüs saldırılarından korur. Ebeveyn kontrolü ile de çocuklarınızın bilgisayara erişim zamanlarını ayarlayabilirsiniz.


    VPN Sunucusu Desteği

    İstediğiniz her yerden verilerinize ulaşmak ve İnternet’te dolaşmak için kolaylıkla bir VPN sunucusu kurabilirsiniz. MPEE şifreleme sayesinde veri iletimi güvenli bir şekilde sağlanıyor.


    Esnek Kullanım Olanağı

    Duvara monte edilebilen RT-N66U’yu evinizde ya da ofisinizde istediğiniz yerde kullanabilirsiniz


    Özellikler

    Network Standard
    IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IEEE 802.3u, IPv4, IPv6
    Ürün Kategorisi
    AC1750 mükemmel AC performansı; 450+1300Mbps
    Veri Hızı
    802.11a : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
    802.11b : 1, 2, 5.5, 11Mbps
    802.11g : 6,9,12,18,24,36,48,54Mbps
    802.11n :450Mbps'a yükseltilebilir
    802.11ac: 1300Mbps'a yükseltilebilir
    Anten
    Sökülebilir anten x 3
    Çalışma Frekansı
    2.4GHz/5GHz
    Şifreleme
    64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise
    Güvenlik duvarı ve Erişim Kontrolü
    Firewall: SPI intrusion detection,DoS protection
    Access control: Parental control, Network service filter, URL filter, Port filter
    Yönetim
    UPnP, DLNA, DNS Proxy, NTP Client, DDNS, Port Triger, Virtual Server, DMZ
    VPN Desteği
    IPSec Pass-Throuth
    PPTP Pass-Through
    L2TP Pass-Through
    PPTP server
    WAN Bağlantı Türü
    Internet connection type : Automatic IP, Static IP, PPPoE(MPPE supported), PPTP, L2TP
    Dual Link support
    Multicast Proxy support
    Yardımcı Yazılımlar
    .Download master
    - support BT, NZB, HTTP, ED2K
    - support encryption, DHT, PEX and magnet link
    - upload and download bandwidth control
    - download scheduling
    .Media server: Image: JPEG
    Audio: mp3, wma, wav, pcm, mp4, lpcm, ogg
    Video: asf, avi, divx, mpeg, mpg, ts, vob, wmv, mkv, mov
    .QoS:
    WMM
    User definable rules for IP/MAC/Port. Upload and Download bandwidth management.
    ACK/SYN/FIN/RST/ICMP with Highest priority
    .Guest Network
    2.4GHz guest network x 3, 5GHz guest network x 3
    .Printer Server: multifunctional printer support(Windows nly), LPR protocol support
    .File server: Samba and FTP server with account management
    .PPTP VPN server
    .Network map
    .Traffic monitor
    Portlar
    1 x RJ45 for 10/100/1000 BaseT for WAN, 4 x RJ45 for 10/100/1000 BaseT for LAN, Support Ethernet and 802.3 with max. bit rate 10/100/1000 Mbps and auto cross-over function(MDI-X) USB 2.0 x 2
    Düğme
    WPS Düğmesi, Reset Düğmesi, Güç Düğmesi
    LED Göstergesi
    PWR x 1
    LAN x 4
    WAN x 1
    AIR x 2
    USB x 1
    Güç Kaynağı
    AC Input : 110V~240V(50~60Hz)
    DC Output : 19 V with max. 1.58A current
    İşletim Sistemi Desteği
    Windows® 7 , 32bit/64bit
    Windows® 8 , 32bit/64bit
    Windows® Vista , 32bit/64bit
    Windows® XP , 32bit/64bit
    Mac OS X ya da daha yüksek Linux
    Boyutlar
    207x 148.8x 35.5mm (GxDxY)
    Ağırlık
    450g
    Paket İçeriği
    RT-AC66U Dual Band 3x3 802.11AC Gigibit Router
    Stand
    Güç Adaptörü
    Garanti Kartı
    RJ45 kablosu
    Hızlı başlangıç kılavuzu
    Destek CD'si
    Router Özel Özellikleri
    3G/4G data sharing AiCloud Printer server Download Master AiDisK Multiple SSIDs Parental Control
    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Broadcom Linux Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Akaryakıt istasyonuna uğradı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaret! Akaryakıt istasyonuna uğradı

    İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu! İşte ilk sözleri

    İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu! İşte ilk sözleri

    Türkiye'de de satışı yapılan Perrier maden suyunda dışkı tespiti: 2 milyon şişe imha edildi

    Türkiye'de de satışı yapılan Perrier maden suyunda dışkı tespiti: 2 milyon şişe imha edildi

    İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener, Kennedy'nin meşhur sözüyle veda etti

    İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener, Kennedy'nin meşhur sözüyle veda etti

    Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA, kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti

    Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA, kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti

    Brezilya'da lüks aracıyla bir kişinin ölümüne sebep olan genç annesi tarafından kaçırıldı

    Brezilya'da lüks aracıyla bir kişinin ölümüne sebep olan genç annesi tarafından kaçırıldı

    title