Haberler

2024 Yılında En Güvenli Havayolu Şirketleri Belli Oldu

Güncelleme:

Havacılık endüstrisi her yıl yolcu güvenliği için önemli adımlar atıyor. Airline Ratings platformunun yayınladığı verilere göre, 2024 yılında en güvenli havayolu şirketi Yeni Zelanda Hava Yolları oldu. Türk Hava Yolları ise 16. sırada yer aldı. En güvenli uygun fiyatlı havayolu şirketleri arasında ise Jetstar birinci sırada yer aldı.

Her yıl havacılık endüstrisi, yolcu güvenliği ile ilgili önemli adımlar atıyor. Tabii bu da en iyi firmalar listesini sürekli değiştiriyor. Son olarak 2024 yılının başı itibariyle güvenli uçuş için en iyi havayolu şirketleri belli oldu.

Dünyanın en güvenli havayolu şirketleri

Havacılık ile ilgili veriler yayınlayan Airline Ratings platformu tarafından 2024 yılı için paylaşılan listeye baktığımızda en güvenli havayolu şirketinin Yeni Zelanda Hava Yolları olduğunu görüyoruz. Hemen ardından onu Avustralya merkezli Qantas takip ediyor.

Üçüncü ve dördüncü sırada Virgin Avustralya Hava Yolları ve Etihad Airways şirketlerini görüyoruz. Peki yerli bayrak taşıyıcı kaçıncı sırada? Türk Hava Yolları, güvenli uçuş konusunda en iyi havayolu şirketleri listesinin 16. sırasına adını yazdırdı. Peki ucuz havayollarında birinci kim?

Japonya'da akıl almaz uçak kazası! Son durum ne?

En güvenli uygun fiyatlı havayolu şirketleri listesinin zirvesinde Jetstar olduğunu görüyoruz. Bununla beraber EasyJet, Ryanair, Wizz Air ve Norwegian firmaları da yer aldı. Fiyat fark etmeksizin ve ucuz olan en güvenli havayolu şirketleri listelerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Güvenli uçuş açısından en iyi havayolu şirketleri şu şekilde sıralandı;

SıraHavayolu Şirketi1Yeni Zelanda Hava Yolları2Qantas3Virgin Avustralya Hava Yolları4Etihad Airways5Qatar Airways6Emirates7All Nippon Airways8Finnair9Cathay Pacific Airways10Alaska Havayolları11SAS12Korean Air13Singapore Airlines14EVA Air15British Airways16Türk Hava Yolları17TAP Portekiz Havayolları18Lufthansa/Swiss Group19KLM20Japon Hava Yolları21Hawaiian Airlines22Amerikan Havayolları23Air France24Air Canada Group25United Havayolları

En güvenli uygun fiyatlı havayolu şirketleri şu şekilde sıralandı;

SıraHavayolu Şirketi1Jetstar2EasyJet3Ryanair4Wizz Air5Norwegian6Frontier7Vueling8Vietjet9Southwest10Volaris11Flydubai12AirAsia Group13Cebu Pacific14Sun Country15Spirit16Westjet17JetBlue18Air Arabia19Indigo20Eurowings

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sıralamada görmeyi beklediğiniz bir şirket var mıydı? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Türk Hava Yolları Yeni Zelanda Güvenlik Havacılık Turizm Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title