Haberler

Taraftarın Protestosu İsmail Kartal'ı Ağlattı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 2-1 yendiği maçta taraftarların protestosu sonrasında İsmail Kartal, gözyaşlarını tutamadı.

Gençlerbirliği maçında tribünlerin Ersun Yanal lehine tezahürat yapması; ardından futbolcuların golün sevincini saha kenarına koşarak kendisiyle paylaşması Kartal'ı duygulandırdı... "Ben bu camianın evladıyım" diyen Kartal "Protestoyu haketmiyoruz" dedi.

ERSUN YANAL TEZAHÜRATI YAPTILAR

Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında 3 puana ulaşırken bir hayli zorlandı. Galibiyet, 86. dakikada Kuyt'un penaltı golüyle geldi. Bu golün öncesinde ve sonrasında ilginç anlar yaşandı... Gençlerbirliği'nin 81. dakikadaki berberlik golü sonrası tribünlerin bir kısmı eski teknik direktör Ersun Yanal lehine ve Başkan Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yaptı. Bu gruba diğer tribünlerdeki taraftarlar tepki gösterdi.

GOL SEVİNCİNDE KARTAL'A SARILDILAR

Bu sırada gelen penaltı golü sonrası futbolcular hep birlikte yedek kulübesine, Teknik Direktör İsmail Kartal'a koştu. Golden sonra koltuğuna oturan Kartal'ı kulübeden çıkaran futbolcular, teknik direktörlerine sarılarak gol sevincini beraber yaşadılar.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bu sırada İsmail Kartal'ın gözlerinin dolduğu gözlenirken gözyaşlarını tutamadıç

"BEN BU CAMİANIN EVLADIYIM"

Maçta bu zor ve duygusal anları yaşayan İsmail Kartal, karşılaşma sonrası Lig TV'ye yaptığı açıklamada sitemde bulundu. "Ben bu camianın evladıyım" diyen Kartal, takımı şampiyon yapmak için ve Fenerbahçe'ye layık olmak için çok çalıştığını vurguladı. Protestocu taraftarlara "Ortada bir şey yokken taraftarın bizi protesto etmesini hak etmiyoruz" diyen Kartal, maçlarda geri düşebileceklerini ama taraftarın da yardımıyla başarılı olacaklarını söyledi.

"TEPKİLERİ HAK ETMİYORUZ"

Tribünler için "Onlar bizim her şeyimiz. Onlar sayesinde daha iyi olacağız ve şampiyon olacağız" diyen İsmail Kartal, kendilerine inanılmasını ve güvenilmesini istedi. Kartal, futbolcuların da bu tepkiyi hak etmediğini sözlerine ekledi.

"DUYGUSAL BİR İNSANIM"

Oyuncuların kendisine koşmasının ardından gözlerinin dolduğunun hatırlatılması üzerine ise İsmail kartal şunları söyledi: "Ben biraz duygusal bir insanım. Hiç kimseye karşı kalbimden kötü bir şey geçmez. Çok çalışıyoruz. Oyuncularımız da çok çalışıyor. Oyunularım da golden sonra saldırılara karşı birlik olduğumuzu gösterdiler. Onlar iyi çocuklar"

"OYUNU AÇMAKTA ZORLANDIK"

Kartal, maçın değerlendiremisi ise şöyle yaptı: "Oyuna iyi başladık. Ama rakip ilk yarıda çok katı bir savunma yaptı. Oyunu açmakta zorlandık. Buna karşın birkaç cılız deneme yaptık. İkinci yarıda taraftarın da desteği ve taktiksel anlamda yaptığımız değişikliklerle gol geldi. Daha sonra taraftarımızın anlamsız bir protestosuyla başladık. Ama maçı bırakmadık. 11 tane net gol pozisyonu yakaladık. Rakibimiz maalesef bir pozisyon buldu ve gol buldu"


Kaynak: Haberler.Com / Spor

İsmail Kartal Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

BJK:

2 de bir ağlayıp duruyorlar bunlar ya

7
2
yanıtYanıtla
ERKAN:

İSMAİL KARTAL AZİZ YILDIRIM İSTİFAAA SİZDEN BİŞEY OLMAZZZ

4
3
yanıtYanıtla
ock:

İsmail kartal ağlayacağına oyuncularını hazır etsin. . . . . Bu Serdar kesimal niye alındı. . . . Oynamayacaksa satın adamı gitsin. . . . . Senin elinde gerçek stoper varken sen olmayan stoper yaratmaya çalışıyorsun. . . . . . Sıkıntı nedir, kaç yıldır bir futbolcu hazır olmaz mı?. . . . . . Madem hazır olamıyor, kiralayın adamı gitsin niye vitrinlik malzeme yapıyorsunuz. . . . . . Bu Emre 90 dakikayı ne zaman kaldıracak, her oynadığın da sakatlanıyor. . . . FB. Emreden faydalanamıyor. . . . . Diego geleli 7 hafta oldu hala hazırlanacak. . . . . . Bazı oyuncular yük çekerken bazıları 4 dönüm bostan hesabı yata yata para alıyor. . . . . . Takım oyunu denen bir şey yok. . . . Herkes kendine oynuyor, yardımlaşma , paslaşma uyum evlere şenlik. . . . .

4
2
yanıtYanıtla
ASLANTEPE:

Gayet normal bir davranış. Fenerli isen ağlamaya alışacaksın. Sulu gözlü şeyler.

1
4
yanıtYanıtla
Ömer Yesai:

Sonna kadar sennleyiz İsmail hoca, yalnız Emenikeyi mutlaka bu takıma yeniden kazandırmalısın!Bir takımda mutlaka ateşleyici bir oyuncu olması şart. . . .

3
1
yanıtYanıtla
fenerli:

bu takımda aziz saltanatı devam ettiği sürece asla takım olarak kalmaz. hangi hoca nezaman güzel işler yapsa aziz denen başkan ipini çekiyor. taraftarı para akan musluk gibi gören bu başkan olduğu sürece ne maça giderim nede tekrarını izlerim. burda fenerbahçeyi fenerbahçe yapan taraftarı hiçe sayan bir başkan olduğu sürece o ateşli futbol oynayan takım asla olmicaktır.

4
0
yanıtYanıtla
azizin çiftliği:

arkadaş bizki her maça büyük heyecanla giden taraftar olarak artık gitmek istemiyoruz fenerbahçe maçlarına. aziz başkanın saltanatlığı olduğu sürece keyif vermiyor artık. takımda hoca bırakmadı kim gelse adam başarıyı kabüllenemiyor benim dedim olcak deyip kafasına göre babasının takımı sanki. bırak git artık ya soguttun bizi bu takımdan.

3
0
yanıtYanıtla
bio:

İsmail kartal ağlamışmış, onun yüzünden FB. taraftarı üzülmek zorunda mı?. . . . . Taraftar sahada oynanan oyunu görmüyor mu?. . . . . Arkadaş çok çalışıyormuş çalışırken acaba ne yapıyor. . . . . Lig başlayalı 7 hafta oldu takım hala hazır değil, futbolcular kağnı arabası gibi ikili mücadeleler de geç kalıyorlar. . . . . Oyun kombizasyonu denen hiç bir şey yok. . . . Olan goller ya penaltıdan, ya duran toptan forvetler gol atmayı unuttu. . . . . .

2
1
yanıtYanıtla
DROGBA:

Yine söylüyorum ÇARE ERSUN YANAL

2
1
yanıtYanıtla
ASLANI TEPETEPE:

ASLANTEPE; goller yağmur olmuş yağıyordu, cincon ağlıyordu atmayın artık yazıktır diye. . Sen önce cincon spora çare bul aslancık. .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title