Haberler

Suudi Arabistan'dan Rusya'ya 10 Milyar Dolar Yatırım

Güncelleme:

Suudi Arabistan, Ukrayna'ya karşı tavrı nedeniyle ABD ve Avrupa'dan ambargo gören Rusya'ya 10 milyar dolar yatırım yapma kararı aldı.

Suudi Arabistan, Rusya'ya 10 milyar dolar yatırım yapacak. Bu Rusya'ya son beş yılda yapılan en büyük doğrudan yabancı yatırım olarak dikkat çekiyor. Rusya, Ukrayna'ya karşı tavrı nedeniyle ABD ve Avrupa'dan ambargo görüyor. Ülkede ambargolar nedeniyle ciddi mali sıkıntı yaşanıyor.

5 YILDA 10 MİLYAR DOLAR

Suudi Arabistan'ın egemen varlık fonu, gelecek 5 yılda Rusya'ya 10 milyar dolar yatırım yapma kararı aldı. Suudi Arabistan'ın egemen varlık fonu, bu yatırımı Rusya Doğrudan Yatırım Fonu ile birlikte gerçekleştirecek. Yapılan açıklamaya göre Suudi Arabistan'ın yatırımı, Rusya'ya son 5 yılda yapılan en büyük doğrudan yabancı yatırımı olacak.

ABD VE AVRUPA'DAN AMBARGO

Rusya, Ukrayna sınırında yaptığı müdahaleler nedeniyle Avrupalı ülkeler ve ABD'den mali ambargo görüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rusya Federasyonu Ukrayna Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

Hey gidi hey:

En büyük kafir suudiler cehennemde kabe.

8
19
yanıtYanıtla
nevşehirli:

bu araplar nezaman kahrolacakki

15
9
yanıtYanıtla
Karahan:

Bu araplarda ruslar kadar kafa olsa bu servetle dünyayı dize getirirdi

20
4
yanıtYanıtla
kral devrilir:

amerika yakında kralı devirir

18
3
yanıtYanıtla
.....:

Lanetlik araplar niye gazze yatırım yapmiyorsun yardim etmiyorsun muslamanlara Allah hesabını sorar.

18
2
yanıtYanıtla
HUDUTNAMUSTUR:

ARAP''IN TERSİ PARADIR HELAL OLSUN ÇOK ZİNGİNLER. AMA MÜSLÜMANLIKLA ALAKALARI YOKTUR BİZANSTAN DAHA ÇOK TÜRKLERE DÜŞMAN OLMUŞLARDIR TARİH BOYUNCA. . .

19
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bi bize yatırım yapmadı bu araplarda abd rusya sanki onlar müslüman biz hiristiyanız

19
0
yanıtYanıtla
EyupMobil-IOS:

Yahu hala 2023 te turkiye kendi petrol kuyularini acacagini dusunen zavalli beyinler var. Yahu hic mi arastirmiyorsunuz lozan antlasmasinda 100 yil madenleri kullanamazsin diye bi madde yok. Kaldiki oyle olmus olsa bizim diger petrol rafineleri niye petrol cikariyor. Birazcik arastirin ya kulaktan dolma uyduruk seylere baliklama atlamayin

17
0
yanıtYanıtla
ÖZLEM ÖZTÜRK:

MÜNAFIKLAR KÂFİRLERİN DOSTLARIDIR.

12
0
yanıtYanıtla
TERBİYESİZ:

VAHABİLER AFGANİSTANDA RUSYA İŞGALİNE KARŞI SAVAŞAN MÜCAHİTLER ÖLSÜN DİYE RUSYAYA 5 MİLYAR DOLAR YARDIMDA YAPMIŞLARDI ALLAH BU VAHABİLERİ İSLAH ETSİN

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title