Haberler

Sunucuyu Şoke Eden Soru: Yuh Yani!

Güncelleme:

Programına aldığı doktor konuğuyla cinsel sorunları masaya yatıran ünlü sunucu Tahir Sarıkaya, izleyicisinden gelen soru karşısında şoke oldu.

Beyaz Tv'de yayınlanan "Uyan Türkiyem" programının sunucusu Tahir Sarıkaya, bugünkü yayınında Dr. Gökçen Erdoğan ile cinsel sorunları konuştu.

İzleyicilerden gelen soruları okuyan Sarıkaya, bir soru karşısında şaşkınlığını, 'Tövbe yarabbim' diyerek belli etti.

"YUH YANİ..."

Seyircinin, 'Eşimle günde 10 kez ilişkiye giriyorum. Bunun bir sakıncası olur mu?' şeklindeki sorusuna Dr. Erdoğan, 'Yok öyle bir şey. Hava atıyor. 'Geç boşalıyorum, ne yapayım' şeklindeki soru tarzı' karşılığını verdi.

Erdoğan soru karşısında hızını alamayarak, 'Yuh yani. Fizyolojiye aykırı. Her gün günde 10 kez ilişkiye girilmez. Her şeye aykırı. Bu ego tatmini gibi' dedi.

"AHMET ÇAKAR'IN AÇIKLAMASI ÜZÜCÜ"

Tahir Sarıkaya, Dr. Erdoğan'a Beyaz TV'nin spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın dün yaptığı 'Prezervatif reklamlarının erken saatlerde yayınlanmasına karşıyım' şeklindeki açıklamasını da sordu.

'Çok üzülüyorum' diyen Gökçen Erdoğan, 'Biz doktorlar doğum kontrol yöntemlerini kadınlara, erkeklere duyurmak için bar bar bağırıyoruz. Bazı şeylerin normalleşmesi lazım. Prezervatif reklamı makarna reklamıyla eş olduğu zaman biz bunu normallaştiririz. Ve o zaman tecavüzler, tacizler olmaz. Takılmamak lazım. Prezervatifin kamu spotu olması lazım' şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Tahir Sarıkaya Ahmet Çakar Beyaz TV Gökçen Medya Haberler

500

Yorumlar (23)

atakan:

anne ölümü çocuk ölümü olur diye çocuk yapmayın diyor doktora bak kafayı yemiş. Dogum kontrol müslüman nüfusun artmaması için kendileri çocuk yapan ailelere her türlü yardımı yapan gavurlar tarafından müslümanlara empoze edilmeye çalışılan şeytani plandır.

40
64
yanıtYanıtla
SEN:

TAM BİR MALSINNNNN

yanıt0
yanıt0
BEN:

''SEN'' TAM BİR MALSIN

yanıt0
yanıt0
...:

valla ulkemde boyle beyinler oldugu icin utaniyorum.

yanıt0
yanıt0
0029:

tv de adamların konuştuğu konuya bak yaa tamam normaldir hani dünya gerçeğidir de biraz ahlak olmalı insanda asıl sana yuh sunucu !!!!

51
16
yanıtYanıtla
ben:

boyle mal gormedim

38
8
yanıtYanıtla
İZLEMİYORUM BU KANALI:

BEYAZ TV Yİ SEVMEM ZATEN MELİH GÖKÇEĞİN KANALINDA OLUR ZATEN BÖYLE YAYINLAR . .

21
9
yanıtYanıtla
bence:

bu tarz programlar, millete cinsel eğitim vereyim derken milleti temelli cinsel sapık sapacak.

27
2
yanıtYanıtla
RAHİP:

ispat lazım mı ispaaat. he söyleyin ispat edem hemen.

7
10
yanıtYanıtla
kurtkapan:

sonuç ta cengizhan ın soyundan gelen orjinal türkse benim gibi ?

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title