Haberler

Yer yerinden oynayacak! UFC'nin dünyaca ünlü dövüşçüsü McGregor, Chelsea'yi satın alıyor

Güncelleme:

Rusya'nın Ukrayna'ya işgal başlatmasının ardından Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, kulübü satacağını açıkladı. Bu gelişme üzerine harekete geçen UFC'nin dünyaca ünlü dövüşçüsü Conor McGregor, İngiliz devini satın almaya talip olduğunu duyurdu.

Rusya- Ukrayna savaşı sonrası İngiltere'nin Rus iş insanlarına uyguladığı yaptırımlar Chelsea'yi vurdu. Kulübün sahibi Rus iş insanı Roman Abramovich kulübü satacağını açıklarken İrlandalı karma dövüşçü Conor McGregor'dan çarpıcı bir hamle geldi.

CHELSEA'YE TALİP OLDU

Dünyanın en çok kazanan sporcusu Connor McGregor sosyal medya hesabından Chelsea'yi satın almak istediğini açıkladı. Kısa süre içerisinde beğeni yağmuruna tutulan paylaşıma yorum yağdı. İrlandalı dövüşçüye transfer önerileri bile yapan taraftarlar, Connor'a kulübü satın alması için baskı yaptı.

Yer yerinden oynayacak! UFC'nin dünyaca ünlü dövüşçüsü McGregor, Chelsea'yi satın alıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roman Abramovich Chelsea Ukrayna Rusya UFC Haberler

500

Yorumlar (6)

Emirhan Yıldız:

o takımı almak için habipden bi kaç kamyon daha dayak yemen lazım

117
13
yanıtYanıtla
zübükzade:

Kardeş sizin iöin müslüman olmnası yeterlimi tutmanız icin hadid dene adam karaktersizin teki otelde kalırken bunun yanında calışanlara salıdırıp döcüyor durduk yere bunun gibi pek cok olayı daha var müslüman diye oy vber müslüman diye tut anlamadımki sizin kafayı

yanıt14
yanıt33
Zeynep Beyza Yavuz:

Zebükzade bu konunun müslümansa oy ver e nasıl çevirdin hayret bu kafa ile herşeyi siyasete alet ederek ayrışıyoruz yazık yurdum insanına Atatürk yaşasaydı bu duruma hakikatten çok üzülürdü.

5
28
yanıtYanıtla
Selçuk Bayrak:

Atatürk yaşasaydı üzülmesırası buna gelmezdi mesela kurduğu Parti'nin HDP ile olan ilişkisi öncelikli olurdu

yanıt30
yanıt19
ahmet örnek :

oww halime bak:D

3
4
yanıtYanıtla
Ali imran Çakar:

karar verin. mutki aşiretinin liderimi alacak yoksa bu mu alacak. kardeş payımı yapacaklar yoksa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title