Haberler

Voleybol Türkiye Kupası C Grubu Maçları Keşan'da Oynanacak

Voleybol Türkiye Kupası C Grubu maçlarının Keşan'da oynanacağı bildirildi.

Voleybol Türkiye Kupası C Grubu maçlarının Keşan'da oynanacağı bildirildi.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik, yaptığı açıklamada, Voleybol Türkiye Kupası kurası ve 2. lig fikstür çekimlerinin bugün Ankara'da yapıldığını söyledi.

Türkiye Kupası'nda A Grubu maçlarının Diyarbakır, B Grubu maçlarının Ankara'da, C Grubu maçlarının Keşan'da ve D Grubu maçlarının da İstanbul'da oynanmasına karar verildiğini ifade eden Çelik, Türkiye Kupası C Grubu maçlarının Keşan'da oynanacak olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Çelik, şöyle devam etti:

"Kulüp olarak Türkiye Kupası'nın Keşan'da oynayacak olması bizi onurlandıracak. Maçlarımızı kendi seyircimiz önünde oynayacağımızdan dolayı çok mutluyuz.

Yaptığımız başvurunun Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kabul edilmesi bizleri çok mutlu etti. İlçemizin ilk kez bu tür bir organizasyona ev sahipliği yapacak olması çok büyük bir onur olacak. Bu nedenle başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Erol Ünal Karabıyık, genel sekreter Sinem Mavili ile tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Keşanlı sporseverlerin güzel maçlar izleyeceğine inanıyorum. Türkiye Kupası'nda sahamızda oynayacağımız maçlardaki tek hedefimiz bir üst tura çıkabilmektir. Türkiye Kupası maçlarımızda taraftarlarımızı desteğini bekliyoruz. "

Çelik, C Grubu'nda, Keşan Gençlik ve Spor Kulübünün yanı sıra Türkiye 1. Voleybol Ligi takımlarından Çankaya Belediyesi (Ankara), Türkiye 2. Voleybol Ligi takımlarından Yenişehir Belediyesi (Bursa) ve Bornova Anadolu Lisesi (İzmir) takımlarının yer alacağını ifade etti.

Çelik, 30 Eylül, 1-2 Ekim tarihleri arasında oynanacak maçlar sonunda ilk 3 sırayı alacak takımların bir üst tura yükseleceğini kaydetti.

-KEŞAN GENÇLİK A GRUBU'NDA YER ALDI-

Türkiye Kupası kurasının ardından Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi grupları da belli oldu.

Çelik, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü'nün de yer aldığı A Grubu'nun Esspor (İstanbul), Beşiktaş (İstanbul), Behçelievler (İstanbul), Tepecik Eğitim Araştırma (İzmir), Bornova Anadolu Lisesi (İzmir), Tevfik Fikret Lisesi Altekma (İzmir), İnegöl Belediyespor (Bursa), Yenişehir Belediyespor (Bursa), Tofaş (Bursa), Burhaniye Belediyespor (Balıkesir), Havagücü'nden (İzmir) oluştuğunu sözlerine ekledi.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, ilk maçını 16 Ekim 2011 tarihinde İzmir deplasmanında Tevfik Fikret Lisesi Altekma takımı ile yapacak.

- EDİRNE

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title