Haberler

    Veli Kavlak Göztepe Karşısında Sahalara Geri Döndü!

    Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta, eski yıldızı ve taraftarın sevgilisi Veli Kavlak'tan güzel haber geldi. Yaklaşık 3 yıldır sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Veli, Beşiktaş - Göztepe U21 karşılaşmasında sonradan oyuna girdi, formasına kavuştu.

    Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya siyah beyazlılar; Ersin, Süleyman, Abdullah, Alpay, Mehmet, Burak, Kartal, Mertcan, Oğuzhan, Mustafa ve Berke 11'i ile başladı.
    İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyamayan Beşiktaş,  soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. İkinci yarıda bulduğu gol ile siyah beyazlılar karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Beşiktaş'ın golünü Oğuzhan kaydetti.
    Karşılaşmada dakikalar 64'ü gösterdiğinde sürpriz bir an yaşandı, uzun süren sakatlığı sonrası bir dönem futbolu bıraktığına dair haberler çıkan sonrasında yalanlayan Veli Kavlak, 8 numaralı formasıyla oyuna girdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Burak Veli Kavlak Beşiktaş Kartal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title