Haberler

Ümit Milli Takımlarımız 2010 Yılının 2. Hazırlık Kampında Samsunda

2010 yılı Avrupa şampiyonası hazırlıklarının startını 10.Mart.2010 tarihinde Antalya Kemer de 1. hazırlık kampı ve EJU Avrupa kupası Uluslararası müsabaka ile veren ümit milli takımlarımız iyi bir başlangıçla yaparak sezona başladı.

05.Nisan.2010 tarihinden itibaren ise 2. hazırlık çalışmalarına Samsun kamp eğitim merkezinde başlayan Millilerimiz hazırlıklarını sürdürüyor.

Ümit Milli takımlar Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, antrenörler, Timur Bizsan, Mustafa Birinci, Oktay Ayaz ve Sema Soyuyüce; Samsun mükemmel bir kamp ortamı Gençlik spor İl müdürümüz sayın Ömer Altunsoy tüm imkanları en iyi şartlarda sağlamak için çok büyük ilgi gösteriyor böylesine değer verilen bir ortamda kamp yapmak gerçekten ayrıcalık ilgisine ve yardımlarına teşekkür ediyoruz.

Bay ve bayan Milli takımlarımızdan seçeceğimiz 7 erkek 10 bayan sporcu ile 24.25.Nisan.2010 tarihlerinde Çek Cumhuriyetinde yapılacak olan Uluslararası EJU Avrupa kupası müsabakalarına ve ortak çalışma kampına katılarak Avrupa şampiyonası öncesi 2. hazırlı periyodunu da tamamlamış olacağız. Bu turnuvadan sonra ise Avrupa kadromuzun büyük bir bölümünü belirlemiş olacağız ve son hazırlık turnuvaları için 3. etap çalışmalarını başlatacağız. Sporcuları biz seçmeyeceğiz , onlar elde edecekleri başarıları ile kendilerini seçtirmiş olacaklar. İnşallah hedefe emin adımlarla sağlıklı bir şekilde ulaşırız dediler.

Federasyon Başkanımız Sayın Fatih Uysal, Ümit sporcularımız geçen yıl yüzümüzü güldürdüler bu yıl da kendilerinden güzel sonuçlar bekliyorum onlar geleceğimizi büyük Milli takımları onlara yatırım yapmak judonun geleceğini teminat altına almak ve sürekliliği sağlamaktır onlara güveniyor ve tüm teknik ekibe ve sporculara başarılar diliyorum. Dedi.

Samsun gençlik ve spor İl Müdürü sayın Ömer Altunsoy, " biz sporcularımızın ve milli takımlarımızın hizmetindeyiz, tek amacımız çağdaş standartlarda çocuklarımıza spor yaptırma imkanı sağlayarak gençliğimizi spora yönlendirmektir, bunu için iki yeni sporcu servis aracını hizmete soktuk ve bu sayede tesislerimizden faydalanan sporcu sayısında artış sağladık inanıyorum bunun meyvelerini zaman içerisinde toplayacağız bu anlamda velilerimizin de katkılarını bekliyoruz. Çünki, spor çağdaş dünyamızın en etkili iletişim aracı ve sağlıklı yaşam tarzıdır. Dedi.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title