Haberler

Türkiye'nin Zaferi Karabüklüleri Sokağa Döktü

Türkiye'nin Euro 2008 Çeyrek Final Maçında Ezeli Rakibi Hırvatistan'ı Elemesi Karabük'de Coşkuyla Kutlandı.

Türkiye'nin Euro 2008 çeyrek final maçında ezeli rakibi Hırvatistan'ı elemesi Karabük'de coşkuyla kutlandı. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Karabük'te de de Türkiye'nin zaferi büyük coşkuyla kutlandı. Penaltılarda Türkiye maçı kazanınca Karabük ve Safranbolu'da anıt meydanlarına konan ekranlarla maçı izleyen Karabüklüler sevinç çığlıkları attı. Karabük'te maçın zaferine kutlayan vatandaşlar cadde ve sokaklara taştı. Araçlarıyla caddeleri dolduran vatandaşlar 'şampiyon Türkiye' tezahüratlarında bulundu. Türk bayraklarını eline alan vatandaşlar araçlarıyla klakson çalarak şehir turu attı. Sevinç gösterileri Karabük'ün ardından Safranbolu ilçesinde devam etti. Yoların tıkanmasına neden olan kutlamalarda Karabük Safranbolu Karayolu üzerinde oluşan konvoyda 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası ile çok sayıda küçük çapta maddi hasar meydana geldi. Safranbolu'da Türkiye'nin zaferini kutlayan Murat Kaymaz isimli bir kişi bindiği aracın camına çıkarak sevinç kutlaması yaptığı sırada seyir halindeki araçtan kafa üstü yere düştü. Yolarlın kapanması nedeniyle ambulans olay yerine ulaşamayınca Kaymaz, polis ekipleri tarafından özel bir araç ile yoldan geçen bir doktor nezaretinde Safranbolu Devlet Hastanesine gönderildi. Burada ilk tedavisi yapılan yaralı genç daha sonra Karabük Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi bölümüne sevk edildi.

Öte yandan Murat Kaymaz isimli gencin düştüğünden habersiz arkadaşları kutlamalara devam ederken, polis aracı bulmaya çalışıyor.

Safranbolu Polisi kutlamalarda araçların üstüne çıkan ve camlardan sarkan vatandaşları sürekli uyarılarda bulundu. Safranbolu'da kutlamalar bugün yapılacak olan SBS sınavı nedeniyle polislerin uyarısıyla saat 02.30 sıralarından tamamlatıldı.

(YE-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title