Haberler

Trabzonspor Kulübü, Nevzat Ergüney için başsağlığı mesajı yayımladı

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü, eski asbaşkan ve divan kurulu üyesi Nevzat Ergüney'in vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayımladı. Cenazenin yarın İskenderpaşa Camisi'nde defnedileceği belirtildi.

Trabzonspor eski Asbaşkanı ve Divan Kurulu Üyesi Nevzat Ergüney (73) çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Trabzonspor'da bir dönem Asbaşkanlık ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan ve halen Divan Kurulu üyesi olan Nevzat Ergüney, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü'nde sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 1997-1999 yıllarında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Ergüney'i cenazesi, yarın İskenderpaşa Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında defnedilecek.

TRABZONSPOR'DAN TAZİYE MESAJI

Trabzonspor Kulübü, Ergüney'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Mesajda, "Eski Asbaşkanlarımızdan ve Divan kurulu üyemiz Nevzat Ergüney'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ergüney'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title