Haberler

Trabzonspor, Ersun Yanal ve Aykut Demir'e Tazminat Ödedi

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü, futbol takımının eski teknik direktörü Ersun Yanal'a 10 milyon 575 bin lira, eski oyuncusu Aykut Demir'e ise 9 milyon 780 bin lira tazminat ödedi.

, eski teknik direktörü Ersun Yanal'a 10 milyon 575 bin lira ve eski oyuncusu Aykut Demir'e ise 9 milyon 780 bin lira tazminat ödedi.

Alınan bilgiye göre, bordo-mavili kulübün yönetimi tarafından, futbol takımında daha önce teknik direktörlük yapan Ersun Yanal'a bugün itibarıyla 10 milyon 575 bin lira tazminat ödendi.

AYKUT DEMİR'E 9 MİLYON 780 BİN LİRA ÖDENDİ

Takımda daha önce futbol oynayan Aykut Demir'e de 9 milyon 780 bin lira ödeme gerçekleştirildiği belirtildi.

Öte yandan bordo-mavili yönetimin, takımın eski oyuncusu Dame N'Doye'un menajerine 130 bin avro, 'ın yardımcılarına da 800 bin lira ödeme gerçekleştirdiği kaydedildi.

Yapılan bu ödemelerle birlikte bordo-mavili kulübün lisans ve tescil işlemlerine engel bir borcunun kalmadığı belirtildi.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Aykut Demir Ersun Yanal Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

Fb:

Betet olun hamsılet beter olun

3
5
yanıtYanıtla
ASİL:

Ersun yanala zehir zıkkım olsun o para adilikten başka nedir bu yazık ben fenerbahçe li olarak üzüldüm vallahi yemez parayi burnundan gelir göreceksiniz helal olmayan dan hayır gelmez

4
4
yanıtYanıtla
reiscihalit:

yok yok bunlar daha az. . . . . 2010/2011 yilinin sampiyonu trabzon diye ugrasin durun milleti uyutun isler iyi gitmeyince hemen fenerbahceyi hedef gösterinki futboldaki basarisizlik konusulmasin. . . yemiyorlar artik bu numaralari

6
1
yanıtYanıtla
A.Sevgi:

Ts uslanmaz Kac DEFA getirdiler bu adami Beter olsunlar Nasil olsa devlete ödetiyorlar

3
1
yanıtYanıtla
alpi 06:

adam bir yağ testine az gecikti diye kapı dışarı ederseniz alır. tabi helal olsun.

4
0
yanıtYanıtla
grean tea:

Trabzon hemen istediğinde fesh ederim dememeli. daha ılımlı ayrılmalı gönderdikleriyle. Ersun da haklı aykut da. yabancı futbolcu da olsaydı hak verirdim

2
1
yanıtYanıtla
pravo:

iyi para almışlar helal varmı zamanında verselerlerdi belki az alilardi onar dediler vermeyiz kanun alır

2
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

wardir bundada 1 hayır

0
0
yanıtYanıtla
erbaa lı:

haram zehir zıkkım olsun elbet karşılıgını göreceklerdir. .

0
0
yanıtYanıtla
Bellek:

Bu tablo hacıosmanoğlunun eseridir. İkiside onun döneminde transfer edildi. Trabzon camiası bütün zararı bu adama ödetmeli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title