Haberler

Trabzonspor'da Olcay Şahan'ın Affı Gündeme Geldi

Güncelleme:

Trabzonspor'da bir süredir kadro dışı olan ve çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Olcay Şahan'ın affı gündeme geldi. Trabzonspor yönetimi, kadro dışı bırakılan deneyimli futbolcu ile görüşecek.

Kadro darlığı çeken Trabzonspor'da bir süredir kadro dışı olan ve çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Olcay Şahan'ın affı gündeme geldi. Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının tamamlanmasının ardından bordo-mavili takımın kadro dışı bırakıp satış listesine koyduğu Olcay Şahan'ın yeniden takıma dönmesi gündeme geldi.

TAKIMA DÖNMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Satış listesine konmasının ardından herhangi bir takıma transferi gerçekleşmeyen deneyimli oyuncu, Kadir Özcan Tesisleri'nde antrenörler nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Takımdan ayrı kaldığı dönemde tutumu ve davranışlarıyla yeniden affı gündeme gelen Olcay Şahan, performans anlamında takıma dönmek için elinden geleni yapacağını belirtmişti.

TÖNETİM OLCAY İLE BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRECEK

Trabzonspor yönetimi de kadro dışı bırakılan deneyimli futbolcu ile bir toplantı gerçekleştirecek. Yapılacak olan bu görüşmede iki tarafta belli konularda anlaşmaya varabilirse, Teknik Direktör Ünal Karaman'ın fikri alınacak. Yaşanan tatsızlık sonrası Olcay Şahan'ın, Karaman'dan özür dilemesi durumunda yönetim de oyuncunun affedilmesini gündemine alarak yeniden takıma dönmesinin yolunu açacak.

Transfer tahtasının açılmadığı dönemde Olcay'ın affedilme olasılığının yüksek olduğu bu dönemde her oyuncusundan yararlanmak isteyen Ünal Karaman'ın bu konuda vereceği karar etkili olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Olcay Şahan Karaman Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

golcüüü:

kardeşim olcay seni en kısa zamanda sahalarda görmek istiyoruz bende stadta güvenlik görevlisiyim stadta seni görmek istiyoruz üçlü çektirmeni özledik

11
0
yanıtYanıtla
KOCAELİSPOR:

YILLIK UCRETINDEN INDIRIME GITMIYOR BU NASIL TAKIMI VE FORMAYI SEVMEK OLCAY 10 TRILYON PARA ALACAK FUTBOLCU DEGIL BU PARAYI BAŞKA TAKIMDA ALAMAYACAGINI BILIYOR

8
2
yanıtYanıtla
BUZZY:

Ya bu sağlam topçuları bu karekterli adamları 2 tane kıçı kırık amatör idareci kaprisi harcıyo ya çok acı yahu bu adam dinamo gibi nereye koysan oynar ömrü boyu biyerde bi hata yapmamış daha ne ilkokul mezunu paralı adamlar kulüplerin yönetimine seçlince şaşırıyolar tabi ne pedogoji ne formasyon ne sporcu davranışı bi halt bilmezler zannederler ki bunlar fabrikada çalışan işçisi 5 gün antreman maç stresi seyirci baskısı bunlarla başetmek kolay mı istiyolarki futbolcular bunların askeri olsun

9
0
yanıtYanıtla
forsaçay:

bjk alsın

2
6
yanıtYanıtla
ALİ VELİ:

HERKES FEDAKARLIK YAPIYOR ODA YILLIK ÜCRETİNDEN EN AZ YÜZDE 40 İNDİRİM YAPSIN

6
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın,Tarlanızı Kazın:

FENEV KÜMEYE DÜŞECEK ''FENEvasyon'' FENEV için küme düşmeyi kaldıracak. . !

6
2
yanıtYanıtla
golcüüü:

olcay adamdır lütfen yaa bize onun gibi adamlar lazım

6
0
yanıtYanıtla
pendik EROL:

sevmedigim biri olcay birde volkan

2
4
yanıtYanıtla
Sabri balci:

Dogru bir karar olur

3
0
yanıtYanıtla
M.akbulut:

Bencede çok önemli bişey yoksa affedin zaten kaliteli topcumuz az en azindan yùreğiyle oynuyor---bu arada bu akşam burak arkadaşi seyrettinizmi trabzonda 10 macta kosmadiği kadar koştuuu eee trabzonda sana saygidan bişey demiyorlardiii anlamiştiiir

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title