Haberler

    Tottenham Tarih Yazıyor

    Premier Lig’de son yılların en popüler takımlarından Tottenham, ekonomik anlamda da büyüyor. Londra kulübü geçtiğimiz yıl 306.3 milyon pound gelir elde edildiğini açıkladı.

    Premier Lig'de son yıllarda zirveye oynayan takımlardan olan Tottenham, sportif başarılarının yanında ekonomik anlamda da ciddi bir gelişim gösteriyor. Londra kulübü, son yapılan resmi açıklamada geçtiğimiz yıl 306.3 milyon poundluk bir gelir elde edildiğini duyurdu. Tottenham Başkanı Dany Levy, yaptığı konuşmada, "306.3 milyon poundluk bir gelir elde edildiği ortaya konmuştur. Bu gelirin içerisinde Premier Lig tv gelirleri ile Şampiyonlar Ligi'nden katılım ve başarı gelirleri vardır" dedi.
    Dany Levy ayrıca bu ekonomik başarı konusunda derin bir stres yaşadıklarını da aktardı. Tottenham Başkanı, "Geleceğe dair stresli çalışmalarımız sürüyor. Bu gelir artışını sabit tutmak ve geleceği kurmak en önemli hedefimiz" diye konuştu. 62 bin kapasiteli stadyum projesinde de işlerin yolunda gittiğini, 750 milyon poundluk bir yatırım yaptıklarını kaydeden Tottenham Başkanı Levy, "Stadımız çok yönlü olacak, tesisler, konaklama alanları, antrenman sahaları olacak. Tesislerimize de yatırımlar yapacağız" ifadelerini kullandı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Dany Nounkeu Tottenham Londra Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title