Haberler

TOHM Sporcusu Kıyasettin Kara Türkiye'yi Kenya'da temsil edecek

Güncelleme:

TOHM sporcusu Kıyasettin Kara, Okul Sporları Türkiye Kros Şampiyonası'nda şampiyon olarak Türkiye'yi Kenya'da düzenlenecek olan Okul Sporları Dünya Kros Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcusu Kıyasettin Kara, Isparta'da yapılan Okul Sporları Türkiye Kros Şampiyonası'nda Genç Erkekler A Kategorisi'nde şampiyon olarak Türkiye'yi Kenya 'da yapılacak olan Okul Sporları Dünya Kros Şampiyonası'nda temsil etme hakkı elde etti.

Isparta'da yapılan Okul Sporları Türkiye Kros Şampiyonası'nda Kayseri TOHM sporcusu Kıyasettin Kara Genç Erkekler A Kategorisinde şampiyon oldu. Kara, bu başarısı ile Kenya 'da düzenlenecek olan Okul Sporları Dünya Kros Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı elde etti.

Öte yandan, Isparta'da yapılan şampiyonada Kayserili sporcular Döndü Kübra Boyraz Genç Kızlar A Kategorisinde üçüncü, Elanur Şen Genç Kızlar A Kategorisinde üçüncü, Zekeriya Bosuguy Genç Erkekler B Kategorisinde ikinci oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Dünya Kenya Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title