Haberler

Thomas Schaaf, Galatasaray'ın 2 Yıllık Teklifini Kabul Etti

Güncelleme:

Alman teknik direktörü Thomas Schaaf, Alp Yalman'ın 2 yıllık sözleşme teklifini kabul etti. 15 Temmuz 2016'ya kadar anlaşmadan vazgeçen taraf tazminat ödeyecek.

Uzun süredir teknik direktör arayışı süren Galatasaray'dan sonunda somut bir adam geldi. Geçen hafta Almanya'ya giden ve burada Bayern Münih'in efsane teknik direktörü Jupp Heynckess ile bir araya gelen Sportif AŞ yöneticisi Alp Yalman karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuştu. Göreve geldiği gün, " Galatasaray'ın kurtuluşu Alman futboludur" diyen Yalman, İspanyol teknik adamlarla yapılan görüşmeleri kesmişti. Yalman'ın daha sonra daha sonra Futbol Direktörü Cenk Ergün'le beraber Almanya'da Thomas Schaaf ile bir araya geldiği ortaya çıkmıştı.

KARŞILIKLI KABUL ETTİLER

O görüşme sonrasında Alp Yalman, Alman teknik adama 2 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Son olarak Bundesliga'da küme düşen Hannover'i çalıştıran Schaaf da teklifi kabul etti. Schaaf ile bir de ön protokol imzalandı ancak şartlar arasına bir de tazminat maddesi konuldu. Buna göre Galatasaray, 15 Temmuz'a kadar sözleşme imzalamaktan vazgeçerse 300 bin euro tazminat ödeyecek. Aynı şekilde Alman teknik adam da bu süreçte Galatasaray'a gelmekten vazgeçerse aynı miktarı verecek.

2004'E DAMGA VURDU

Werder Bremen'de oyuncu olduğu dönemde iki kez Bundesliga ve 1992'de Avrupa Kupa Galipleri şampiyonluğu yaşayan 55 yaşındaki Schaaf, teknik direktörlüğü döneminde ise 2004'de hem lig hem Almanya Kupası'nı kazandı

TERİM FAKTÖRÜ

Galatasaray, Schaff ile anlaşma sağlarken iki taraf arasında yapılan ön protokole tazminat maddesi konulması gözleri Fatih Terim'e çevirdi. Terim'le görüşmek için EURO 2016 sonunu bekleyen yönetimin, tecrübeli hocanın kabul etmeme ihtimaline karşılık Schaaf'ı alternatif olarak tutmak istedikleri ifade edildi.

GALATASARAY'I YENİDEN PARLATACAK

Thomas Schaaf, 14 yıl çalıştırdığı Werder Bremen'deki başarılarıyla parladı. Ardından Frankfurt'u çalıştırdı. Son olarak Hannover 96'da görev yapan 55 yaşındaki teknik adam, takımını küme düşmekten kurtaramadı. Galatasaray ile yeni bir projeye imza atmak istiyor.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Galatasaray Alp Yalman Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title