Haberler

Tenis Davis Kupası'nda Yeni Zelanda-Türkiye eşleşmesinin kuraları çekildi

Güncelleme:

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Davis Kupası Dünya Grubu 1 play-off serisi Yeni Zelanda'da başlayacak. İlk gün müsabakalarında Cem İlkel, Kiranpal Pannu, Yankı Erel ve Rubin Statham eşleşmeleri oluştu.

Tenis Davis Kupası'nda Yeni Zelanda- Türkiye eşleşmesinin kuraları çekildi.

Türkiye Tenis Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Davis Kupası Dünya Grubu 1 play-off serisi yarın Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde ASB Tennis Arena başlayacak.

Kura çekimine iki ülkenin A Milli Erkek Takımları ile Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Türkiye Cumhuriyeti Wellington Büyükelçisi Ömür Ünsay, eşi Murat Ünsay ve Yeni Zelanda Tenis Federasyonu Başkanı Terri-Ann Scorer da katıldı.

Kura çekimi sonucunda yarın TSİ 06.00'da başlayacak ilk gün müsabakalarında teklerde Cem İlkel ile Kiranpal Pannu ve Yankı Erel ile Rubin Statham eşleşmesi oluştu.

İkinci gün (3 Şubat Cumartesi) ise TSİ 02.00'de başlayacak maçlarda çiftlerde Ergi Kırkın-Sarp Ağabigün ikilisi ile Marcus Daniell-Fin Reynolds çifti mücadele edecek. Bu maçın ardından başlayacak tekler maçlarında Cem İlkel ile Rubin Statham ve Yankı Erel ile Kiranpal Pannu karşılaşacak.

???????

Kaynak: AA / Spor

Yeni Zelanda Yankı Erel Türkiye Dünya Tenis Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title