Haberler

Süper Lig'e kapkara bir leke sürülebilir! Oynanan tüm maçların geçersiz sayılma riski var

Güncelleme:

Süper Lig'de oynanan Altay-Antalyaspor ve Giresunspor-Sivasspor maçlarına AVAR olarak atanan Alper Çetin ile Bülent Birincioğlu'nun adının hiçbir klasmanda yer almadığı belirtildi. Gazeteci Ömer Faruk Ünal konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Bu ligin tescil edilme şansı kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

MHK'nin 8 Mart kararlarında düdük astırdığı hakemler arasında yer alan Alper Çetin ve Bülent Birincioğlu'nun, Süper Lig'de bu hafta oynanan Altay-Antalyaspor ve Giresunspor-Sivasspor maçlarına AVAR olarak atanması ortalığı karıştırdı.

Süper Lig'e kapkara bir leke sürülebilir! Oynanan tüm maçların geçersiz sayılma riski varAlper Çetin

"BU LİGİN TESCİL EDİLME ŞANSI KALMAMIŞTIR"

Gazeteci Ömer Faruk Ünal konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Eyvah eyvah! Bu iki hakem hiçbir klasmanda yok. Riva'nın önünden geçen adamdan farkları yok. İkisine de maç vermişler. Bu ligin tescil edilme şansı kalmamıştır. Eğer bu hakemler, bugün VAR'a otururlarsa. Kulüpler Birliği Başkanı, bu konuya müdahil olmalı." dedi.

Süper Lig'e kapkara bir leke sürülebilir! Oynanan tüm maçların geçersiz sayılma riski varBülent Birincioğlu

"YENİ BİR KLASMAN AÇIKLANMADI"

Ünal aynı zamanda, "Aksi takdirde tartışmaların önüne geçilemez. İki hakemin, 8 Mart'ta açıklanan klasmanlarda isimleri yok. Yeni bir klasman açıklanmadı. Temmuza kadar açıklama hakları da kalmadı. Tahkim Kurulu da yok sayıldı." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'e kapkara bir leke sürülebilir! Oynanan tüm maçların geçersiz sayılma riski var

"HİÇBİR HAKEM KLASMANINDA YER ALMIYOR"

Maçların başlamasının ardından bir paylaşım daha yapan Ömer Faruk Ünal, "Evet, Giresun - Sivas maçı şimdi başladı! VAR'daki hakemlerden Bülent Birincioğlu hiçbir hakem klasmanında yer almıyor? Yani bu durum, lisansı olmayan bir futbolcunun sahada oynamasından hiçbir farkı yok." dedi.

Süper Lig'e kapkara bir leke sürülebilir! Oynanan tüm maçların geçersiz sayılma riski var

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Bülent Birincioğlu Ömer Faruk Ünal Haberler

500

Yorumlar (14)

Uğur Halavurt:

Bunu diyen kesin Fenerbahçelidir. Ligin tescil edilmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz.

55
116
yanıtYanıtla
Erdal Eres:

ne kadar yanlış düşünüyorsunuz. TFF nin önünden geçen bir insandan bir farkı yok demek ne demek bu insanları yıllardır hakemlik yapan emek veren insanlardır. Nasıl bir saygısızlıktır bu ayıp doğrusu yazık. Belli bir grubun işgal edilmiş TFF şimdi tasfiyelerini hazmedemiyorlar sanki

69
82
yanıtYanıtla
burakk:

Hadi canım ne geçersizliği, TFF istifa eder gider.

95
39
yanıtYanıtla
Omer Cevik:

Yani ligi tecil etmeyin TS şampiyon olmasın FB ye verin kupayı doğrudan sevinsinler garibanlar .

33
35
yanıtYanıtla
World Of Trucks:

Lig tescil edilmezse TS şampiyon olmaz diye bir kural yok. Tescil edilmemesine neden olan haftalardaki maçlar tekrar edilir. Fenerbahçe denizli maçında çift sarıdan atılması gereken oyuncu devam edince maç tekrar edildi. Bu sorun fark edilmeyip daha sonra ortaya çıksaydı lig o maç tekrar edilmeden tescil edilemezdi.

yanıt5
yanıt3
vedat cici :

bi galatasarylı olarak okadar küfür yedik ki trabzonlu taraftarlardan boşu boşuna inşallah lig tescil edilmez ve bütün o taraftarlar bi 38 yıl daha şampiyonluk görmez

40
21
yanıtYanıtla
x y:

Henüz daha yeni mi anlıyorsunuz onların nasıl olduğun yazık

yanıt0
yanıt1
ekrem celebi :

galatasaraylıyım ama yıne bır tezgah var trabzonu sampıyon yapmamak ıcın..umarım bu sefer sampıyonlukları turk futbolunun kırlı yonetıcılerının elllerıylen heba olmaz emekleri

28
21
yanıtYanıtla
By_Sherlock:

ALPER CETİN bu sezon alt liglerde 8 maç yönetmiş, BÜLENT BİRİNCİOGLU 1.Ligde 8 Türkiye kupasında 2 maç yönetmiş, adamlar hakem, Ömer Faruk Ünal sen TFF de masa kapadın onun acısı mı var ?

27
21
yanıtYanıtla
World Of Trucks:

Hakemler klasman klasman maçlara verilir. Süperlig hakemlerinin klsmanları belli bunlar her ligi yönetebilir ama 1. Lig 2. Lig ve alt lig hakem klasmanları bir üst ligi hatta ilgili liglerin birbirlerine ile yapacakları kupa maçlarını bile sahada bulunan en üst lig takımının hakemi yönetir.

yanıt19
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title