Haberler

Sivasspor, Alanyaspor'u deplasmanda mağlup etti

Güncelleme:

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Alanyaspor deplasmanından 3 puanla ayrıldıkları için oyuncularını tebrik ettiğini söyledi. Maçın çok enteresan geçtiğini belirten Çetin, 'Oyuncu arkadaşlarımı gerçekten emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet oldu bizim için' dedi.

Servet Çetin : Oyuncularım iyi reaksiyon gösterdi

Alkın BİRİCİK / ALANYA-ANTALYA,(DHA)- Süper Lig'in 10'uncu haftasında oynanan Sivasspor deplasmanda Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Servet Çetin, "Çok enteresan bir maç oldu. İlk yarı çok iyi başlamadık. Alanyaspor özellikle çabuk oyuncularıyla, arkaya sarktığı oyuncularla tehlikeler yarattı. O ara biraz bocaladık ama ilk yarıyı berabere kapattık. İkinci yarıda bu sefer biz iyi başladık. Pozisyonumuz falan da vardı. Tam iyi oynuyoruz, iyi futbol derken duran toptan bir gol yedik. Bu bizi biraz üzdü. Sonradan tabii yaptığımız hamlelerle oyunu değiştirmeye çalıştık. Oyuncu arkadaşlarım maçı bırakmadılar. Ellerinden geleni yaptılar. İyi bir reaksiyon gösterdiler" dedi.

"BAZEN TALİHSİZLİK OLUYOR"

Son dakikalarda elde ettikleri 3 puanın kendileri için önemli olduğunu söyleyen Servet Çetin, "Hak ettiğimiz bazı puanları kaybettik. Ama bugün de son dakikalarda 3 puan aldık. Oyuncu arkadaşlarımı gerçekten emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet oldu bizim için. Ömer Hoca için de bir şey söyleyeyim. Gerçekten çok iyi bir ekip kurmuş. Bence çok iyi bir takımı var. Ben maçtan önce de söyledim. Onlar da burayı hak etmiyor. Onların da biraz daha fazla puanları olmalıydı. Onlar da çok talihsiz maçlar kaybetti. Keza bugün de iyi oynadılar. Dediğim gibi iyi bir takımı var ama bazen talihsizlik oluyor. Onlara da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Servet Çetin Sivasspor Futbol Spor Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title