Haberler

"Savaşa hayır" tişörtü giymeyen Aykut Demir'den cevap: Ortadoğu zulmünü görmezden geliyorlar

Güncelleme:

Eda futbolcular, Ankaragücü maçı öncesi sahaya "Savaşa hayır" tişörtleriyle çıkarken, Aykut Demir bu tişörtü giymedi. Aykut Demir, "Ortadoğu coğrafyasında her gün binlerce insan ölüyor. Oradaki zulmü görmezden gelenler, konu Avrupa olunca bunları yapıyor. O ülkelere yapılmadığı için tişörtü giymek içime sinmedi" dedi.

Ankaragücü'ne Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 1-0 mağlup olan Erzurumspor'da kaptan Aykut Demir'in karşılaşma öncesindeki hareketi dikkat çekti.

'Savaşa hayır' tişörtü giymeyen Aykut Demir'den cevap: Ortadoğu zulmünü görmezden geliyorlar

TEPKİ GÖSTERENLER OLDU

Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya "Savaşa hayır" tişörtleri giyerek tepki gösteren Erzurumsporlu futbolculara takım kaptanı Aykut Demir katılmadı. "Savaşa hayır" tişörtü giymeyen deneyimli futbolcuya sosyal medyada tepki gösterenler oldu.

"VİCDANIM RAHAT ETMEZDİ"

FutbolAnadolu'ya konuşan Aykut Demir, "Ortadoğu coğrafyasında her gün binlerce insan ölüyor. Oralardaki zulmü görmezden gelenler, ses çıkarmayanlar konu Avrupa olunca bunları yapıyor. O ülkelere yapılmadığı için tişörtü giymek içime sinmedi. Giyseydim vicdanım rahat etmezdi" dedi.

"MASUMLARIN ACISINI PAYLAŞIYORUM"

Demir açıklamasını, "Dünyanın herhangi bir yerinde savaşın olmasına ben de üzülüyorum. Masum insanların acısını paylaşıyorum" ifadeleriyle tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vladimir Putin Aykut Demir Ukrayna Donbas Kiev Haberler

500

Yorumlar (10)

emre karakuş:

helal sana koca yürekli adam. mevzu avrupa oldu mu yalamayı çok severler. tabi ki savaş olmasın kimse ölmesin ama bu tişörtü giyenler afganistanda suriyede libyada milyonlar öldürülürken neredeydi?

183
22
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Hala öldürülüyor daha dün İsrail Suriye'deki sivilleri bombaladı. Ortadoğu'da katliam yapılmayan gün yok haber bile yapılmıyor.

yanıt32
yanıt1
Hüsamettin Kılkuyruk:

Tişörtü giymeme gerekçesini duyunca hak verdim... Ortadoğu kan gölü, kimsenin umursadığı yok.

133
10
yanıtYanıtla
Hsn:

Tamam müslümanlara zulme kimse ses çıkarmıyor ama bizde onlara yapılan zulme ses çılarmazsak onlardan farkımız kalmaz yüce Allahın bizden istediği zulmün kafasını nerede görsek ezmektir varsın kimse bizim yanımızda olmasın Allahın rızası yeter

63
13
yanıtYanıtla
trol savar:

hapse girmeyeceğini bilse bizi kılıçtan geçirir bu adam

7
24
yanıtYanıtla
trol savar:

müslüman olmayanlar umrunda olmadığı için söylüyorum.yanlış yerlere çekmeyin

yanıt2
yanıt8
Murat ÖREN:

Allah Razı olsun. ABD katliam yapıyor dünyada tık yok. Savaştan kaçmak için uçağın üzerinde yolculuk yapmaya kalkarak ölen on dört ve on sekiz yaşındaki gençleri unuttunuz mu? Hatırlayan kim tabi. Yer Alaska Mıdıgome Le dağları...

18
3
yanıtYanıtla
Oktay Gül:

Bir Dadaş olarak tebrik ediyorum seni ????Aykut Hocayı tebrik ediyorum. Söz konusu, Filistin, Irak, Suriye, Arakan, İslam coğrafyası olunca dünya "Kör, Sağır ve Dilsiz" oluyor...

15
2
yanıtYanıtla
metin anık:

açıkçası çok doğru bir tepki yıllarca bosnada filistinde yapılan zulümleri batı ve amerika görmezden geldi

11
4
yanıtYanıtla
Haşim Toprak:

çok haklı bi davranış sonuna kadar destekliyorum

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title