Haberler

Samsunspor Yeni Teknik Direktörü Markus Gisdol İle İlk Antrenmana Çıktı

Güncelleme:

Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen yeni teknik direktör Markus Gisdol, takım ile ilk antrenmanına çıktı. Gisdol önderliğinde yapılan antrenman ısınma çalışmaları ile başlayıp pas çalışması, dar alan oyunu ve pozisyona yönelik çalışmalar ile sona erdi.

Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen yeni teknik direktör Markus Gisdol, takım ile ilk antrenmanına çıktı.

Hüseyin Eroğlu ile yolları ayıran Samsunspor yönetimi, son olarak 2021-2022 sezonunda Rusya Premier Lig ekiplerinden Lokomotiv Moskova'yı çalıştıran Markus Gisdol ile önceki gün sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendiren Samsunspor, ligin 9'uncu haftasında 22 Ekim Pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19.00'da Başakşehir ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlılar, Antalya'da gerçekleştirilen antrenmanı yeni hocası Alman Teknik Adam Markus Gisdol önderliğinde gerçekleştirdi. Gisdol önderliğinde yapılan antrenman ısınma çalışmaları ile başlayıp pas çalışması, dar alan oyunu ve pozisyona yönelik çalışmalar ile sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Eroğlu Samsunspor Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title