Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a Yeni Sponsor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Programdan detaylar- Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta'nın konuşması- Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar'ın konuşması Türkiye Basketbol 1. Lig ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor, 2015-2016 basketbol sezonununda formanın göğüs reklamı için Türk Traktör'le sponsorluk anlaşması yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Programdan detaylar- Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta'nın konuşması- Sakarya Büyükşehir Belediye spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar'ın konuşması Türkiye Basketbol 1. Lig ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediye spor, 2015-2016 basketbol sezonununda formanın göğüs reklamı için Türk Traktör'le sponsorluk anlaşması yaptı.Serdivan ilçesindeki bir otelde düzenlenen sponsorluk anlaşması imza töreninde konuşan Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta, Sakarya Büyükşehir Belediye spor Basketbol Takımı'yla gerçekleştirecekleri anlamlı iş birliğinin duyurusunu yapmak için bir araya geldiklerini söyledi.Votta, geçen yıl kuruluşlarının 60. yılını Türk ekonomisinin önemli bölgelerinden biri olan Sakarya'da açılışını yaptıkları yeni fabrikayla kutladıklarını belirterek, "Sakarya bölgesine yaptığımız ve başarımızda önemli bir paya sahip olan yatırımları, Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı sponsorluğuyla bambaşka bir boyuta taşıyoruz. Bu imzayla birlikte de Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı'nın resmi sponsoru olarak hem kulübe hem de bölgeye hizmet etmekten onur duyacağız" diye konuştu.Takımın bundan sonra kazanacağı her başarıda kendilerinin de bir payının olduğunu bilmenin mutlu ettiğini vurgulayan Votta, oyunculara başarılar diledi.Sakarya Büyükşehir Belediye spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar da iki yıl önce Büyükşehir Belediye Spor Kulübü bünyesinde profesyonel basketbol takımını kurduklarını anımsattı.Bayraktar, Sakaryalı iş adamlarından oluşan yönetimin ortaya hem mesaisini hem de gönlünü koyduğunu belirterek, "Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde başladığımız serüveni Basketbol 1. Ligi'ne taşıdık. Geçtiğimiz yıl Spor Toto Basketbol Ligi'nin kapısından döndük. Daha iki yıl olmasına rağmen Türk basketbolunda adından söz edilir bir takıma sahibiz. Tüm şehrin gücünü hissediyoruz. Sakarya'daki spor sevgisini parkeye taşıdık. İç saha maçlarımızı yüzlerce seyirci önünde oynuyoruz. İnşallah bu destek gün geçtikçe daha da artacak" ifadesini kullandı.Takımın Spor Toto Süper Lig'e çıkması için ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini dile getiren Bayraktar, "Bu yolda bugün Türk Traktör'le önemli bin sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Spor Toto Süper Lig yolunda artık Türk Traktör de bizimle yürüyecek. Türk Traktör ailesine çok teşekkür ediyoruz. Takımın kurulduğu günden itibaren destek olan herkese ve bize güçlü bir destek veren Türk Traktör'e, Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta'ya çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Büyükşehir Belediyespor Türk Traktör Türkiye Sakarya Spor Haberler

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title