Haberler

DAZN nasıl izlenir? Türkiye'den DAZN TV izleme ayarı nasıl yapılır?

Güncelleme:

T.Fury ile O.Usyk, Ağır Sıklet maçında karşı karşıya gelecek. Önemli maç öncesi Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta gibi sorular gündem oldu. Peki, DAZN nasıl izlenir? Türkiye'den DAZN izleme ayarı nasıl yapılır?

Fury Usyk Ağır Sıklet maçını canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. DAZNnasıl izlenir? Türkiye'den DAZNizleme ayarı nasıl yapılır?

DAZNNASIL İZLENİR?

DAZN uygulamalarını nereden edinebilirim? DAZN; Amazon, Apple App Store, Google Play Store, Microsoft Store ve PlayStation Store üzerinden edinebileceğiniz uygulamalara sahiptir. Eğer akıllı TV için DAZN uygulaması arıyorsanız Google Play Store en iyi seçeneğiniz olacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Spor Gündem Teknoloji Yaşam Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title