Haberler

Polis, Denizlispor forması giyen Zeki Yavru'yu maç sonunda gözaltına almak istedi!

Güncelleme:

Denizlispor-Galatasaray maçından sonra kardeşini soyunma odasının olduğu alana almak isteyen Zeki Yavru ile buna izin vermeyen güvenlik güçleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından polis, Zeki Yavru'yu gözaltına almak istedi.

Denizlispor'un Galatasaray'ı 2-0 yendiği mücadele sonrasında Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizlisporlu futbolcuları tebrik etmek için soyunma odasına girmek istedi. Skor'dan Bahadır Çokişler'in haberine göre güvenlik görevlilerinin Mevlüt Demir'i tanımaması sonucunda soyunma odasına girmesine engel olmak istedi. Yaşanan bu gelişme sonunda güvenlik görevlileri ile Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir arasında gerginlik yaşandı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK ARAYA GİRDİ

Yenilginin vermiş olduğu moral bozukluğu içindeki Galatasaraylı futbolcular dışarı hamle yaptı. Yaşanan bu arbedenin ardından Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak araya girdi. Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir yaşanan bu olayın ardından soyunma odasının önünden ayrıldı.

KARDEŞİNİ SOYUNMA ODASINA ALMAK İSTEDİ

Yaşanan gergin anların ardından Denizlisporlu Zeki Yavru kardeşini soyunma odasının olduğu bölgeye almak istedi. Güvenlik güçlerinin karşı çıkması sonucu Zeki Yavru ile polis memuru arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın ardından polis memurları Zeki Yavru'yu gözaltına almak istedi. Araya giren idarecilerin ardından Zeki Yavru soyunma odasına dönerken taraflar sakinleşip olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Denizlispor Galatasaray Zeki Yavru Haberler

500

Yorumlar (44)

GÖKTÜRK:

ATAN RUMUZLU ARKADAŞ GERÇEKTEN ATIYORSUN.EMNİYET MÜDÜRÜ KİM İLİN GÜVENLİĞİNDEN SORUMLU HER YERE GİRER STATTA.TANIMADIK OLAYI PALAVRA TANIMADIYSAN KİMLİĞİNİ SORARSIN ÖZEL GÜVENLİKLERİN DENETİMİNİDE EMNİYET YAPAR AKSAKLIK GÖRÜRSE RAPOR TUTAR BU SERTİFİKA İPTALİNE BİLE SRBEP OLABİLİR. BİLMEDİĞİNİZ KONULARI ÖĞRENİN YADA BOŞ YORUM YAPMAYIN. KOMİK OLUYOR BUNLAR

52
1
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

İNSANLAR ÜLKELERİNİ SEVER BU ŞARTSIZ KARŞILIKSIZDIR ÇÜNKÜ VATAN HER ŞEYDİR.ŞARTLAR İYİ DEĞİLSE SÖYLERSİN ELEŞTİRİRSİN BU NORMALDİR AMA BEN GİDERİM BURADA YAŞANMAZ LAFLARI BİRİLERİ TARAFINDAN BİLEREK EMPOZE EDİLİYOR.YAŞASIN TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ.CANIM TÜRKİYEM SENİ HER ŞARTTA SEVİYORUM.

49
0
yanıtYanıtla
Asd:

Emniyet Denizlispor a takmış vaziyette... Önce Başkanını dövdüler sonrada soyunma odasındaki futbolcuyu gözaltına almak istediler bakalım devamında ne olacak...

6
43
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

BİLGİSİZCE KONUŞUYORSUNUZ İLİN VE STADIN GÜVENLİĞİNDEN SORUMLU EMNİYET MÜDÜRÜ GEREKİRSE SOYUNMA ODASINA GİRER.TANIMADIK SÖZÜ UYDURMADIR.KORUMALAR VAR KİMLİK VAR TELSİZLER VAR İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜ TANIMAYAN GÖREVLİ STATTA GÖREV ALMASIN AKSAMAYA SEBEP OLUR.STAT GÖREVLİLERİ VALİYİ BELEDİYE BAŞKANINI EMNİYET MÜDÜRUNÜ TANIR TANIMALIDIRDA

43
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Gözaltına almak isteyen polisler Galatasaraylı büyük ihtimalle.

3
33
yanıtYanıtla
metin:

okuyorum yazıları arkadaşlar acaba çocuklar mı yazmış bu yazıları diyorum kendi kendime polis oranın güvenliğinden sorumlu hırsızlık kavga vb olaylar olursa hesap soruyorlar adama polis söyleneni yapıyor emirleri uyguluyor yoksa polisin çok umrun da kim nereye girmiş kim nereden çıkmış. o çocuğun oraya girme hakkı ve yetkisi yok bu kadar.

35
0
yanıtYanıtla
levent şenol:

devlet güvenlik güçleri biz değilmiyiz ha DEVLET HA VADANDAŞ saygı duymayı bileceyiz VATAN BİZİM DEVLET BİZİZ sayğılar DEVLETİME VATAN SAĞOLSUN ben levent şenol çobanisalı ben çobanisalı

3
5
yanıtYanıtla
Engin AKYILDIZ:

Çobanisa''dan baytar Yusuf abime İzmit''ten Engin''in selamı var de.

yanıt0
yanıt0
ppp:

devlet zorba olmuş saygı yok mıllete

7
1
yanıtYanıtla
Acc:

Devlet zorba olsa sen şimdi coktan goz altında bu hakaretin hesabını veriyor olman gerekirdi ama nerede o devlet

yanıt37
yanıt2
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title