Haberler

    Eski Beşiktaşlı Pancu Kendini Alkole Verdi

    Güncelleme:

    Romanya ekiplerinden Rapid Bükreş, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu'yu alkol problemleri nedeniyle takımdan uzaklaştırdı.

    Beşiktaş'ın 100.yılında şampiyon olan kadroda yer alan ve şu an Romanya'nın Rapid Bükreş takımında forma giyen Daniel Pancu, alkol sorunlarıyla gündeme geldi.

    "SAHAYA ALKOLLÜ ÇIKMAMASI GEREKİYOR"

    Rapid Bükreş sağ beki Cristian Sapunaru'nun, Pancu'nun neden kadro dışı kaldığına dair yaptığı; "Pancu, alkolden uzak kalmayı garanti edene kadar oynayamayacak. Pancu elbette içebilir ancak sahaya alkollü çıkmaması ve bize yardım etmesi gerekiyor." demesi gündeme oturdu.

    "FUTBOLDAN KONUŞMAYI TERCİH EDERİM"

    Daniel Pancu ise bu sözler üzerine Romen basınına yaptığı açıklamada; "Onunla dün gece uzun uzun konuştum. Sapunaru gerçek bir dost, çok güçlü bir karakteri var. Beni sahalara döndürebilmek için gayret sarf ediyor. Onunla konuşmamızda geçmişte neler olduğuna takılıp kalmadık. Herkesin hayatta hataları, dönüm noktaları olur. Ben, bu noktada futboldan konuşmayı tercih ederim. Alkol sorularına cevap vermeyeceğim" ifadelerini kullandı.

    "UYANIR UYANMAZ İÇMEYE BAŞLIYOR"

    Rapid Bükreş'te futbol direktörlüğü görevi yapan eski Milli futbolcu Ionel Gane ise; "Pancu, maçlara ayık bir şekilde çıkmıyordu. Biz de oyuncularımıza sorduk, sizce bu durum normal mi dedik. Takımdaki herkes biliyordu ki, Pancu sabah uyanınca içmeye başlıyor ve tekrar uyuyana kadar içmeye devam ediyordu" yorumunu yaptı.

    KAYNAK: MİLLİYET

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Rapid Bükreş Daniel Pancu Beşiktaş Romanya Spor Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

    500

    Yorumlar (6)

    aylinmobilWeb@haberler.com:

    Oh olmus fenere gol atanin sonu boyle olur

    7
    76
    yanıtYanıtla
    tecessus:

    Beşiktaş insanı kanser de eder . Neyse sadece alkolik olmuş :)

    34
    16
    yanıtYanıtla
    zaza1233mobilWeb@haberler.com:

    Fenerliler iyi hatirlar Daniel pancu 1

    12
    4
    yanıtYanıtla
    DersimoMobil-IOS:

    Haberi dogru okuyun, besiktas degil, bükres uzaklastirmis oyuncuyu.

    9
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    insanların bu hale düşmesi çok acı bi fenerli olarak üzüldüm

    8
    1
    yanıtYanıtla
    CEMAL KARACİĞER:

    YA ARKDAŞLAR REKABET HER ZAMAN İYİDİR , AMA BU KADAR DA OLMAZ. EN UFAK BİR HABER DE BİLE NEDEN DURMADAN BİR BİRİNİZE G İYDİRMENİN DERDİNDİNE YATIYORSUNUZ ?. KİMSELER DEMİYOR ALLAH YARDIM ETSİN SAĞLIK SIHHAT AFİYET MAHFİRET HİDAYET VERSİN NEDEN DEMİYOR?

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title