Haberler

Mutki Aşiretinin lideri Muhsin Bayrak, Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı

Güncelleme:

İş insanı ve Türkiye'nin en geniş ailelerinden biri Bitlisli Mutki Aşireti'nin lideri olan Muhsin Bayrak, Chelsea'yi satın almak için Rus milyarder Roman Abramovich'le masaya oturdu. Konuya ilişkin açıklama yapan Bayrak, "İmzalar için pazarlık aşamasındayız. Türk bayrağını yakında Londra'da dalgalandıracağız" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları sonrası İngiltere'de yaptırıma uğrayan Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, kulübü satma kararı aldı. Bunun üzerine harekete geçen Türk iş insanı Muhsin Bayrak, İngiliz devini satın almak için Abramovich'e ilk teklifi yaptı.

"İMZALAR İÇİN PAZARLIK AŞAMASINDAYIZ"

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Londra'da yatırımları bulunan Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Abramoviç'in satışa çıkardığı Premier Lig Kulübü Chelsea'yi almak için teklif verdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Bayrak, " Roman Abramovich'in avukatları ile Chelsea'nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız. Türk bayrağını yakında Londra'da dalgalandıracağız" dedi.

Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak, Chelsea'yi satın alıyor! İmzaların atılması an meselesiMuhsin Bayrak

"PARANIN BÜYÜK KISMINI TÜRKİYE'DE ALMAK İSTİYORLAR"

Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich ile satın alma görüşmeleri yaptıklarını söyleyen Muhsin Bayrak, "Biz teklifimizi yaptık. Dünyada yaşanan Rusya ve Ukrayna savaşından dolayı Türkiye'yi güvenli buldukları için satış sonrası paranın büyük kısmını Türkiye'de almak istiyorlar" dedi.

Mutki Aşiretinin lideri Muhsin Bayrak, Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı

MUHSİN BAYRAK KİMDİR?

Muhsin Bayrak'ın ailesi Türkiye sanayisinin önemli iş insanlarından. Aslen Bitlisli olan Muhsin Bayrak, yüksek nüfus oranıyla Türkiye'nin en geniş ailelerinden biri olan Bitlisli Mutki Aşireti'nin lideri. 90'lı yıllarda ailesiyle birlikte İstanbul'a göç eden Muhsin Bayrak, eğitimini burada tamamladı. İnşaat mühendisliği bölümünden mezun olan Muhsin Bayrak, 1999 yılında kurduğu AB Grup Holding şirketiyle sektöre yenilik getirdi. Yurt dışında birçok şantiyesi bulunan Bayrak'ın, Türkiye'de yatırımları da hızla tamamlanıyor.

Yunanistan'da elektrik santrali bulunan ve Atina Marinası'nı da inşaa eden Muhsin Bayrak, son olarak dünyaca ünlü ödüllü mimar Prof. Barbaros Sağdıç tarafından tasarlanan Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve'nin yanı sıra Türk bayrağı şeklinde inşa edilecek olan AB Grup Holding Teknoloji Üssü ile Bodrum Türkbükü'nde 150 milyon dolarlık yatırıma imza attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roman Abramovich Ukrayna Chelsea Rusya Kiev Haberler

500

Yorumlar (15)

Cumali:

Bu bir satın alma işleminden ziyade, ambargodan dolayı, ben gelene kadar sen idare et gibi bişeye benziyor :DDD

252
38
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Her şeye bir kılıf uydurmak,,öküz altında buzağı aramak,,hiç mi hiç tanımadığımız kişileri eleştirmek,,kedi gibi erişemediği ciğere mundar demek,,çok bilmişlik hepsi bizde,,konuyu anlamadan horozlanmak bizde,,Türk milletiyiz biz bize benzeriz !

yanıt13
yanıt14
Ramazotti Xxx:

Acunun pişmanlığı :)

145
13
yanıtYanıtla
Bozkurt :

Elin İngiliz'e paranla "uşak" olacağına, gel memleketinde fabrikalar kur, hem "adam ol, hem de kral".. Demek ki doğu da fakirlik yok. Demek ki "Kürdün de İngiliz" olanı da varmış.

80
38
yanıtYanıtla
Güçtekin Aspas:

Madem bu kadar paranız var kendi ülkemize memleketimize hizmet etsin Git fabrika kur kalkınmaya yardımcı ol vs

45
5
yanıtYanıtla
Mahsun Gers:

Ne kadar zorunuza gidiyor Kürt biri alması demmeki bu kadar hazmedemiyosunuz oradaki gelirle Türkiye'nin tüm fabrikalarını satın alır

16
32
yanıtYanıtla
Pataküt :

Seneye küme düşer:))

29
16
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

para yok ekonomi bitti diyip chealseyi satın alacak güçte insanımız olması

35
6
yanıtYanıtla
Mevlüt Güriçin:

Îngilterede takım alacağınıza Ülkeye bir fabrika yapsanızda , birkaç kişi ekmek yese olmazmı.

22
5
yanıtYanıtla
Ali derviş:

Yapılan Karanlık İşlerin Perdesi Adlı Sinema Filimi

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title