Haberler

Taç atışı kullanan Arjantinli futbolcu Lucas Ocampos'u parmakla taciz ettiler

Güncelleme:

La Liga'da dün akşam oynanan Rayo Vallecano-Sevilla maçında bir taraftarın Arjantinli futbolcu Lucas Ocampos'u parmakla taciz ettiği görüldü. O anlar kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

La Liga'da dün akşam oynanan Rayo Vallecano-Sevilla maçında bir taraftarın Arjantinli futbolcu Lucas Ocampos'u parmakla taciz ettiği görüldü.

LaLiga'da skandal! Bir taraftar, taç atışı kullanan Arjantinli futbolcu Lucas Ocampos'u parmakla taciz etti

Rayo Vallecano ile Sevilla arasında oynanan maçta, futbolcu Lucas Ocampos'un başına şok edici bir olay geldi. Madrid'in Vallecas stadyumunda, Rayo Vallecano taraftarı olan bir kişi, taç atışı sırasında Ocampos'u parmaklarıyla taciz etti.

LaLiga'da skandal! Bir taraftar, taç atışı kullanan Arjantinli futbolcu Lucas Ocampos'u parmakla taciz etti

Ocampos'un hızla tepki göstermesi ve hakeme durumu bildirmesi, profesyonel futbolun böyle davranışları kabul etmediğini açıkça gösterdi. Olayın ardından, Lucas Ocampos'un La Liga'nın bu tür davranışları ciddiye alması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, futbol sahalarında ve taraftar arasında daha fazla saygı ve anlayışın teşvik edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Bu tür olayların tekrarlanmaması ve futbolun sadece sahada kaldığında keyifli ve güvenli bir deneyim sunması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtildi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Spor

Rayo Vallecano La Liga Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

erkan yüksel:

DAHA UZAGA ATABILMESI ICIN YAPMIS:))

4
1
yanıtYanıtla
Netherill:

hahaha

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title