Haberler

Keşan Gençlik Ve Spor Kulübü, Sezon Açılışını Yaptı

Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, sezon açılışını yaptı.

Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi'nde mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, sezon açılışını yaptı.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burhan Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular, sezon açılışı öncesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu.

Törene katılanlar daha sonra Keşan Gençlik ve Spor Kulübü eski başkanlarından Hüseyin Balkan'ın Asri Mezarlık'taki mezarı başında andı.

Kulüp Başkanı Burhan Çelik, Atatürk Spor Salonu'ndaki açılışta yaptığı konuşmada, bu sezon güçlü bir takım oluşturduklarına inandıklarını söyledi.

Yönetim olarak da ellerini taşın altına koyduklarını ifade eden Çelik, "Bu yıl hedefimiz takımımızın Play Off'a çıkmaktır. Bunun için de tüm Keşanlılardan destek bekliyoruz. Açılışımıza davet ettiğimiz Çerkezköyspor ve Çanakkale Belediyespor takımlarına davetimize icap ettikleri için sonsuz teşekkür ederiz. Ayrıca sezon açılışımıza katılan tüm konuklarımıza da teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Törenden sonra Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig takımlarından Çanakkale Belediyespor ile Çerkezköyspor, Keşan Gençlik takımı ile Yunanistan'ın 2. Lig takımlarından Orestiada takımları hazırlık maçı yapacak.

- EDİRNE

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title