Haberler

Kayserispor Akhisar Belediyespor'u 3-2 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor, evinde Akhisar Belediyespor'u 3-2 mağlup etti ve sürpriz bir galibiyete imza attı.

Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçında Kayserispor ile Akhisar, Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geldi. Son saniyesine kadar büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada kazanan taraf 3-2'lik skorla Kayserispor oldu. Son haftalarda gösterdiği başarılı performansla toparlanma sinyalleri veren Kayserispor, ortaya koyduğu pozitif futbolu Akhisar karşısında aldığı 3-2'lik galibiyetle taçlandırdı.

GOLLER

Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri, 34. ve 45. dakikalarda penaltıdan Diego Biseswar, 50. dakika Derley kaydetti. Akhisar'ın gollerini ise 26. ve 85. dakikalarda Hugo Rodallega kaydetti.

FERREIRA GALATASARAY MAÇINDA YOK

Akhisar'da Rodallega, ligdeki 10. golünü kaydererken; Kayserispor maçında sarı kart gören Douglas Ferreira cezalı duruma düştü ve Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayseri Kadir Has Stadı Akhisar Belediyespor Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Elmero Mobil-IOS:

Aslan Kayserim benim seni cok seviyoruz

12
3
yanıtYanıtla
GALATASARAY AŞKTIR:

oh be kurtulduk akhasiardan

2
4
yanıtYanıtla
basri üstek:

başka türlü kurtulma şansınız yoktu zaten daglou da haftaya cezalı gözünüz aydın o hakemide allaha havale ediyoruz

yanıt0
yanıt0
basri üstek:

size kurtuluş yok beşiktaştan sonrsa kabusunuz yine Akhisar beter olun

yanıt0
yanıt0
Gurbetci:

Maci tamamen akhisar hak etti o birinci penalti ne bicim bir penalti adam kendini atiyooo resmen neye helal olsun hak yemezine mi

2
1
yanıtYanıtla
AKHİSARLİ:

Beyler once maci izleyin sonra yorum yapin Kaysrili olan arkadaslar maci Kayseri lazandi diyorsaniz tebrik ederim bizce sonuc Kayseri-1. . . Hakem -2. . . AKHİSAR 2 yakem manisali federasyon yanlis oldugunu bile bile bu maca vermis. Akhisar itiraz ederse mac tekrarlanir

1
1
yanıtYanıtla
akhisarlı:

hakem felç ettti evet

1
0
yanıtYanıtla
basri üstek:

tepe tepe kullan biz kayseriyi seviyoruz ama satılmışlarla işimiz olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title