Haberler

    Radamel Falcao ve eşi, Galatasaray'ın gündemindeki James Rodriguez'i İstanbul'a davet etti

    Güncelleme:

    Yeni sezona hazırlanan Galatasaray, Real Madrid'in Kolombiyalı orta saha oyuncusu James Rodriguez için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılarda oynayan yıldız ismin vatandaşı Radamel Falcao, eşiyle birlikte transfer için devreye girdi ve deneyimli oyuncuyu İstanbul'a davet etti.

    Bu sezon Galatasaraylı taraftarların rüyasını süsleyen transferler arasında başı çeken James Rodriguez'le ilgili taraftarı sevindiren haberler gelmeye devam ediyor.

    Real Madrid'in izni doğrultusunda yıldız futbolcuyla görüşen sarı kırmızılılarda deneyimli oyuncunun transferi için yönetimin yanı sıra Radamel Falcao da devreye girdi. Golcü futbolcu ve eşinin, Falcao'nun milli takımdan arkadaşı olan James'i İstanbul turu yapmaya davet ettiği öğrenildi.

    Radamel Falcao ve eşi, Galatasaray'ın gündemindeki James Rodriguez'i İstanbul'a davet ettiJames Rodriguez - Radamel Falcao

    EN AZ ZARARLA SATACAK

    Çünkü James'ten 20 milyon euro civarı bir bonservis geliri bekliyorlar. Real Madrid anlaşması sezon sonunda bitecek olan James'i sözleşmesini uzatmadan Galatasaray'a gönderirse elindeki imkandan olacak.

    Umutları ise James'in Galatasaray'da eski performanslarından birisini göstermesi ve ardından en az zararla satılması. İspanyollar ayrıca, Premier Lig ve Serie A'dan da yıldız için teklif bekliyorlar. Ancak şu ana kadar Galatasaray dışında bir teklif olmadığı belirtiliyor.

    İLK TEKLİF G.SARAY'DAN

    İspanyol Libertad gazetesi muhabiri Sergio Valentin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Kolombiyalı yıldız ile ilk görüşmenin Galatasaray tarafından yapıldığı ve Galatasaray'ın Rodriguez'e gelmek isteyip istemediğini sorduğunu aktardı.

    ZIDANE'A TAKILDI

    Kariyerinde Porto, Real Madrid ve Bayern Münih formalarını giyen James Rodriguez, geçtiğimiz sezon İspanyol ekibinde sadece 14 maça çıkabilmişti. 1 gol ve 2 asistlik katkı yapan oyuncunun Zidane ile yıldızının pek de barışmadığı biliniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    James Rodriguez Real Madrid Galatasaray Haberler

    500

    Yorumlar (15)

    Gsli:

    Gelse keşke. Ama real bedava vermez.

    12
    4
    yanıtYanıtla
    Parisli:

    harbi diyon ya nasıl düşünemedik hemen iletelim de almayalım biz bedavaya hemen alırız sanmıştık

    yanıt1
    yanıt0
    cimbomlu:

    birak kalsin bundan bi cacik olmaz.

    4
    9
    yanıtYanıtla
    BUNAK:

    GS YA GELEN OYUNCU FORMDAN DÜŞÜYO LAA, HEÇ BİLDİNİZ Mİ LOO

    5
    7
    yanıtYanıtla
    efe can:

    falko ne yapmis ki getirecegi ne yapsin, gecen sene münihde hic bir is yapmadi

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Sakat adam:

    Muriç 30 maç 15 gol, falcao 15 maç 10 gol. Yorum bu kadar

    yanıt4
    yanıt2
    Deve:

    Bozacının şahidi şıracı misali. Adam hiç antrenman yapmamış yatmış burada da tabi yatar.

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Hakan:

    Buda sakat çıkarsa Falcao gibi terimin kazıkları

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Yorumcu:

    Herkes falcao da gelmez diyodu ama geldi şimdi baktığımız zaman belhandayi satarsak başka da talibi olmazsa neden olmasin

    2
    0
    yanıtYanıtla
    D:

    paraları leylaya kimin bastığı belli oluyor. . .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title