Haberler

İngiltere Premier Lig Ekibi Chelsea, 2 Milyar Pounda Satılıyor

Güncelleme:

Birleşik Krallık vizesi alamayan Roman Abramovich, sahibi olduğu Chelsea'yi aracı şirket tutarak 2 milyar pound karşılığında satışa çıkardı.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'yi 2003 yılında Ken Bates'e 140 milyon pound ödeyerek satın alan Roman Abramovich'in son yıllarda İngiltere ile yaşadığı vize sorunları nedeniyle sahip olduğu Chelsea kulübünü 2 milyar pounda satılığa çıkardı.

Birleşik Krallık vizesi alamayan ve kapısından giremeyeceği bir ülkeye yatırım yapmaktan vazgeçen Rus milyarder, aracı şirket tutarak Mavililer'i 2 milyar pound karşılığında satışa çıkardı.

CHELSEA, ABRAMOVİCH DÖNEMİNDE İLK KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI KAZANDI

Londra temsilcisi, Abramovich önderliğinde büyük yatırımlar yaparak 50 sene sonra Premier Ligi, tarihte ilk kez de Şampiyonlar Ligi kazanması başarısı göstermişti.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de dünyanın en zengin 3. şeyhi olan Manchester City'nin sahibi Şeyh Bin Zayed Nahyan, Liverpool'u da satın almak için 2 milyar pound teklif etmiş fakat 'hayır' yanıtını almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roman Abramovich Chelsea Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

Anıl:

Dikta sever putin elleriyle zengin ettiği bu oligarlar artık son kullanma tarihlerini geçirdiler. Bunlar rusyanın paralarını alıp zengin edilmiş seçilmişler iş adamı falan değiller bugün putin varsa varlar yoksa onlarda yok birileride bizde örnek alıyor bu oluşumu

20
2
yanıtYanıtla
YORUMCU:

mahallede para toplayıp alalım diyecem ama

10
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

KOCAMAN RUSYANIN EN GÜÇLÜ ADAMINA VİZE VERMİYORLAR ALIP DA NE YAPICAN ELİNDE PATLAR;

yanıt15
yanıt1
Okan:

Rusyayla ingiltere arasında ajan krizi sonrası putinin oligarları dünyanın birçok ülkesinde istenmeyen adam konumunda.Bence bunun haklı tarafıda var çünkü bu putinin adamları rahat durmuyorlar putin ne istese yapıyorlar

5
4
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BATININ ARDINDA TÜM ÜLKELER KRALİÇELERİNE BAĞLIDIR . abd, kanada, avustralya, hindistan vs vs bir çok ülke bunlarladır

7
1
yanıtYanıtla
LAZ ASLAN:

Ne mal adam. Ulan o kadar paran var, kendi ülkendeki bir takımı alıp ona yatırım yapsana, hatta kendi ülkende kendi adına takım bile kurar o paralarlar dünya starlarını transfer eder ŞL kupasını yine alırsın. Takımın adının bir önemi yok ki önemli olan kaliteli kadro kurabilmek. Türkiye de hiç mi spor sever iş adamı yok peki? Ben böyle bir paraya sahip olsam yeni bir anadolu takımı kurarım bir yandan dünya starları ile kadro kurar bir yandan altyapıya kimsenin yapmadığı yatırımı yaparım.

1
5
yanıtYanıtla
KOT KAFALI:

O işler öyle değil paşam. Anadolu’da bir takım kurarım parayı basıp istediğim futbolcuyu alırım diye bir şey yok. Finansal fairplay diye bir şey var. Sportif gelirini göz önüne alıyorlar kulüplerin.

yanıt3
yanıt0
Limonlu cheesecake:

Bunun gibi birçok Yahudi asıllı milyarder Rus vatandaşlarını Putin kovdu ülkeden ulusal güvenlik sebebiyle...

yanıt1
yanıt0
..:

helal olsun adama jeyh bin zayed örnek alsın adamı

3
1
yanıtYanıtla
Satuska:

Sat Takimi Bizim Köyde Manda cifligi var onu Al

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title