Haberler

70 bin liraya eleman bulamamıştı! Chelsea'yi almak üzere olan Bitlisli aşiret ağası bakın kim çıktı

Güncelleme:

Chelsea'yi satın almak isteyen Bitlisli Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak'ın, "İmzalar için pazarlık aşamasındayız" açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Geçmişte yaptığı, "70 bin lira maaşla yazılımcı bulamıyoruz" açıklamasıyla çok konuşulan iş insanı Muhsin Bayrak, 'Aşiretini Kurumsallaştıran Ağa' kimliği ile tanınıyor.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgale kalkışmasından sonra İngiltere'de yaptırıma uğrayan Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, kulübü satılığa çıkardı. Bunun üzerine iş insanı Muhsin Bayrak, İngiliz devini satın almak için Abramovich'e teklif yaptı. Yeni Şafak'ta yer alan haberde, Muhsin Bayrak'ın, "Abramovich'in avukatları ile satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız. Türk bayrağını Londra'da dalgalandıracağız" ifadeleri yer aldı.

70 bin lira maaşla eleman bulamamıştı! Chelsea'yi satın almak üzere olan Bitlisli aşiret lideri bakın kim çıktı

HERKES ARAŞTIRMAYA BAŞLADI

Bu haberin yayılmasının ardından 'Muhsin Bayrak'ın kim, ne iş yapıyor?' gibi sorular arama motorunda sorgulandı. Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri olduğu öğrenilen Bayrak'ın, daha önce "70 bin liraya çalışacak yazılımcı bulamıyoruz" açıklamasıyla gündeme geldiği ortaya çıktı.

70 bin lira maaşla eleman bulamamıştı! Chelsea'yi satın almak üzere olan Bitlisli aşiret lideri bakın kim çıktı

"YAZILIMCI YETİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR"

Teknoloji Üssü projesinde Türkiye için yazılımcı yetiştireceklerini ifade eden Bayrak, "Aylık 70 bin lira maaş veriyoruz, yazılımcı bulamıyoruz. Ülkemizin bir an önce kendi yazılımcılarını yetiştirmesi gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

70 bin lira maaşla eleman bulamamıştı! Chelsea'yi satın almak üzere olan Bitlisli aşiret lideri bakın kim çıktı

500 BİNİ AŞAN AŞİRET

AB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Bitlis merkezli 'Mutki Aşireti'nin lideri. Yurt çapında 500 bini aştığı belirtilen nüfusu ile Mutki Aşireti, ülkenin en kalabalık aşiretlerinden biri olarak biliniyor. 90'lı yıllarda doğuda yaşanan terör sebebiyle köylerinden göç etmek zorunda bırakılan Bayrak ailesi, Mutki aşiretine mensup. Aşiretin lideri Muhsin Bayrak, 12 kişi stationwagon bir arabanın içinde üst üste geldiği İstanbul'da inşaatlarda bile çalıştı.

"AŞİRETİ KURUMSALLAŞTIRAN AĞA"

Muhsin Bayrak "Aşireti Kurumsallaştıran Ağa" kimliği ile tanınıyor. Büyük aile sanayiden otomotive ve matbaacılığa, inşaattan, bioenerji ve kozmetiğe kadar pek çok alanda bulunan yatırımları AB Grup Holding çatısı altında faaliyet gösteriyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roman Abramovich Chelsea Ukrayna Rusya Kiev Haberler

500

Yorumlar (18)

Recep Koca:

Memlekete yatırım yap ağa millet ekmek yesin ne işin var ingilizle

578
49
yanıtYanıtla
Mustafa ESMER:

Ağam bizimle eğleniir

228
9
yanıtYanıtla
Metin Demir:

helal olsun ağam ingilizleri maraban yap

177
35
yanıtYanıtla
Sedat Baran:

hemşerimi taktir ediyorum kendisi zenderi aşiretinin lideridir

49
129
yanıtYanıtla
Ramazan Demirel:

Mutki aşiret diil bir ilçe

121
31
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

bu tarz adamları ünlü yapmayın. sen kim o takımı almak kim

14
26
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Türkiye'nin en büyük aşireti 'Karakeçili'lerdir. Kaç il de kaç köy ve kasaba da varlıklarını sürdüren Karakeçililer KAYI 'ların en büyük koludur. Ve tabii Ertuğrulgazi ve hanedan ailesi de Karakeçili soyundandır. Karakeçililer Vatanseverdir.

20
15
yanıtYanıtla
Mustafa Öztemur:

Kroyum emme mani bende diyor aga..

14
8
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

BOŞ İŞLER BOŞ DAVLAR.

18
4
yanıtYanıtla
ALBATROS BELGESEL& FİLM:

Evet işçilikle kazanılan milyar dolarlık adam.acaba devlet paranın kaynağı nereden geliyor diye araştırıyorum

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title