Haberler

Canlı yayında tarihi buluşma! Gökhan Gönül, yıllar sonra öğrendiği öz kardeşine seslendi: Yanımıza gel oğlum

Güncelleme:

Gökhan Gönül, ortaya çıkan öz kardeşi Can Gönül'ün katıldığı programa bağlandı. Gökhan kardeşine duygusal şekilde seslendi. Tecrübeli futbolcu, "Ben de belli bir yaşa kadar Can gibi annesiz büyüdüm. Zaman kaybetmemek adına annesinin babasının yanına gelsin. Dertleşeceği çok şey vardır. Ben onunla yüz yüze konuşmak isterim" dedi.

Show TV ekranlarında tarihi buluşma yaşandı. Yıllarını yetimhanede geçiren Gökhan Gönül'ün kardeşi Can Gönül, Didem Arslan Yılmaz'ın programı Vazgeçme'ye katıldı. Gökhan Gönül de yayına bağlanıp kardeşine seslendi.

İşte Gökhan'ın kardeşine mesajı:

"İNKAR ETMİYORUM, KARDEŞİM"

"Can bizim kardeşimiz. İnkar etmiyorum. Ben de bunu 3-4 gün önce öğrendik. 3 kardeştik 4 kardeş olduk. Annem babam sana kavuşacağı anı bekliyor. Bir an önce aramıza gelmesini istiyoruz.

"GEL OĞLUM YANIMA"

Can'ı çok iyi anlıyorum. Geçmişe ve geleceğe dair her şey bir araya gelerek konuşulur. Can'ın da en çok istediği şey bu değil mi? Çık oğlum, gel hemen. Can benim kardeşim.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Haberler

500

Yorumlar (10)

Masuk Cetin:

Didemin yaptığı tam bir terbiyesizlik. Yani ayıp ya. Kadın resmen pislik çıkarmaya çalışıyor ...

325
21
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

İzlenme oraları artsın diye çirkeflik yapmaya çekinmeyenler, aslında toplumun ne mal olduğunu ispatlarcasına fütursuzca davranabiliyorlar. Toplum adına yazı çok yazık. Aklıma nedense Kanal-i-zasyon filmi geldi.

yanıt4
yanıt2
Milliyetçi:

nemalandın zaten sen gökhan adamdır

13
13
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Gökhan Gönül’ün umrunda yaaaa

1
11
yanıtYanıtla
Emrah FİLİZ:

Bu yüzden para alıyor

2
8
yanıtYanıtla
Musa Şahin:

15. Saniyede konuşucaklarınız vardır deyip 20. Saniyede bir dakia bir Dakika Gökhan Bey i susturup alkış gelsin hadi reytingler hadi aile entrikaları dökülücek ekranlara…!

5
0
yanıtYanıtla
Musa Şahin:

Gökhan Gönül çok beyfendi ve efendi adam dedalarca uyarmasına rağmen didem hanım reyting peşinde… ayıp çok ayıp

5
0
yanıtYanıtla
senata silva:

Ben olsa küfür ederdim, Gökhan iyi sabretti..

3
0
yanıtYanıtla
Ali ÖZTÜRK:

Ya adamı niye zorluyorsun ki spiker arkadaş. Adam atla gel bugün diyor. Tamam diyip yollasana illa suyunu çıkarıcaksınız

2
0
yanıtYanıtla
Rüya Ören:

Gökhan Gönül ne yapsın yeni öğrenmiş .Baba'nın yatacak yeri yok. Ama kardeşine sahip çık Gökhan. Size ulaşamamış dışlamışsınız Gökhan

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title