Haberler

'Futbolcu Abi, Dersimize Geldi'

Samsunspor'un "Futbolcu Abi, Dersimize Geldi" projesi kapsamında Onur Ateş Anadolu Lisesi'nde çok özel bir panel düzenlendi.

Samsunspor'un "Futbolcu Abi, Dersimize Geldi" projesi kapsamında Onur Ateş Anadolu Lisesi'nde çok özel bir panel düzenlendi.

Atakum'da bulunan Onur Ateş Anadolu Lisesi'ndeki etkinliğe Samsunspor Basın Sözcüsü Mehmet Yılmaz, teknik direktör Besim Durmuş ile futbolculardan Musa Aydın, Soner Şahin ve Cemil Adıcan katıldı. Okulda bulunan çok sayıda Samsunsporlu öğrenci tarafından "Başka Diye Soranlara İnat, Sadece Samsunspor" yazılı dev pankart ve meşalelerle karşılanan heyet, ardından Okul Müdürü Ahmet Ali Tanrıverdi'nin odasında ağırlandı.

Okul idarecileri ve öğretmenleri ile sohbet edildikten sonra okulun konferans salona geçildi. Burada yaklaşık 1 saat boyunca öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Oldukça samimi bir ortamda geçen panelde Samsunsporlu öğrenciler takımın mevcut durumundan Samsunspor'un genel yapısına kadar pek çok soruyu teknik direktör Durmuş ve futbolcu ağabeylerine sorma fırsatı yakaladılar. Bu arada tam panelin bitmesine yakın bir bölümde bir anda ışıkları söndüren öğrenciler sandalyelerin altlarında sakladıkları sopalı pankartları, bayrak ve atkıları çıkararak "Var mı Senden Öte, Varsa Sen Söyle…" bestesini söylemeye başladılar. Konukların şaşkın ve mutlu bakışları eşliğinde devam eden ortam çok özel anların ortaya çıkmasını sağladı.

Programın sonunda Okul Müdürü Tanrıverdi'ye teknik direktör Besim Durmuş tarafından futbolcuların imzaladığı bir Samsunspor forması ile kaptanlardan Musa Aydın tarafından Samsunspor kitabı hediye edildi. Öğrenciler de formalarını imzalatma ve fotoğraf çektirme şansı yakaladılar.

Son olarak dışarıda toplu halde hatıra fotoğrafı çektirildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Tanrıverdi Besim Durmuş Musa Aydın Samsunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title