Haberler

Fenerbahçe Otobüsüne Saldıran İki Şüphelinin Kimliği Belli Oldu

Güncelleme:

Saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin Nihat S. ve Emre A. olduğu bildirildi. Nihat S., kendisini bekleyen yakınlarına "Sıkıntı yok" dedi.

Fenerbahçe otobüsüne kanlı saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin Nihat S. ile Emre A. olduğu bildirildi. Ayrıca konvoyu takip ettiği belirtilen bir şüphelinin silahlı saldırının ardından olay yerinde cep telefonuyla görüntü çektiği bildirildi.

ŞÜPHELİLERİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse, cumartesi akşamı yapılan silahlı saldırının ardından yürütülen soruşturmada güvenlik güçleri, olayın olduğu andan itibaren çalışmalarını titizlikle sürdürdü. Elde edilen verilerin ardından, bu sabah saatlerinde gözaltına alınan şüphelilerin Nihat S. (38) ile Emre A. (27) olduğu öğrenildi.

CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLEMİŞ

Kafileyi taşıyan otobüse eşlik eden konvoyun içinde bulunduğu belirtilen şüphelilerden birinin, saldırıya uğrayan otobüs ve olay yerini cep telefonuyla görüntülediği tespit edildi. Sürmene Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından şüphelilerden birinin Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne getirildiği, diğerinin de getirilmesinin beklendiği öğrenildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse silahlı saldırı düzenledikleri iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden Nihat S., sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alındıktan sonra Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Nihat S., daha sonra sağlık kontrolü için Fatih Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

TEPKİ GÖSTERDİ

Nahit S., sağlık kontrolünün ardından yaklaşık yarım saat sonra tekrar Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelinin emniyete getirilişi sırasında emniyet müdürlüğünün önünde kendisini bekleyen yakınlarına "Sıkıntı yok" dediği duyuldu. Nihat S., sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada yakınlarının "Nedir bu Fenerbahçe işi?" şeklideki sorusuna tepki gösterdi.

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞ!

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan şüphelilerden Emre A.'nın, olay anında çektiği görüntüleri sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

Silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılardan Emre A., olayın hemen sonrasında çektiği görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından paylaşarak, üzerine "Fenerbahçe otobüsüne ateş açıldı. Sürmene girişinde yol trafiğe kapalı" yazarak yer bildiriminde bulundu.

Çektiği videonun altına yazılan yorumlara da cevap veren Emre A., şoför Ufuk Kıran'ın yaralanmasına üzüldüğünü belirten yorumlar yaptı.

Kıran'ın yaralanmasına ilişkin, "Hak etmemişti şoför. Günahı olmayan cezayı çekti" şeklinde yorum yapan Emre A.'ya bazı arkadaşlarının saldırıya tepki gösteren görüşlerini burada paylaştıkları görüldü.

"DEVLETİN ACİZLİĞİ"

Öte yandan, Silahlı saldırıda gözaltına alınan şüphelilerden Nihat S.'nin ağabeyi Nevzat S., yakınlarıyla Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Burada gazetecilere açıklama yapan Nevzat S., kardeşinin minibüsçülük yaptığını anlatarak, şunları söyledi: "Kardeşim minibüsçülük yapar. Teyzeminoğlu Emre A. da otobüsçülük yapar. Her gün o güzergahtan gelir giderler. O saatte olay yerinden araba geçmiş. Nedir yani bu? Neymiş bu plaka buradan geçti. Kardeşim oradan saatlerce araba geçiyor. Geliyorlar bunu Sürmene'den birilerine mal etmeye çalışıyorlar. Bu devletin acizliği benim görüşüm. Suçlu insanlar bir yerde gezecek. Suçsuz insanları evinden yurdundan alıp saatlerce sorgulayacaksın. Sorgulama yapabilirsin ama suçlu insanlara yapılır sorgulama. Yazık bu. Bir şey söyleyemiyorum. Her gün o güzergahtan gelir giderler."

İŞVERENİ ANLATTI: EMRE KAVGA OLSA KAÇAR

Şüphelilerden Emre A'nın işvereni İbrahim Yıldız, yaptığı açıklamada, Emre A'nın yanında çalıştığını, Nihat S'yi de tanıdığını dile getirdi.

Emre A'nın suçlu olduğuna inanmadığını ifade eden Yıldız, "Olayın ardından kendisiyle görüştük. Rize'ye gidecekti o gün. Ben Emre'nin yaptığına ihtimal vermiyorum. Ben her türlü kefilim. Çünkü çocuk bir sineği dahi incitmiyor. Yürümekten aciz bir çocuk. Çocuk kavga olsa kaçar. Gider, ben kavga ederim. O ağlar sızlar. Kullanılmış olma ihtimalini Allah bilir" diye konuştu.




Kaynak: AA / Spor

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Ufuk Kıran Fenerbahçe Sürmene Spor Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (101)

HarbymobilWeb@haberler.com:

Trabzonluları haritadan silmek lazım alayı hain

6
66
yanıtYanıtla
serap 35:

akp istifa oylar chp ye

16
34
yanıtYanıtla
61TRABZONLU:

Bu silahlı saldırıyı kınıyorum . . . Fakat bütün demokratik yolların denenmesine rağmen bir sonuç alınamıyor aziz yıldırım terör örgütü ve terörle bağlantılarının gözler önünde olmasına rağmen, bir olayı bahane ederek bütün TRabzonluları maç veya ftbol yüzünden terörist gibi göstermeğe çalışanlar fenerbahçe camiasının karanlık geçmişine baksınlar kadıköyde polisleri yakmaya çalışan ve polis araçlarını ters çevirerek bu ülkeye ikinci gezi olayı denile bilecek alçakca eğlemlerini örtbas edemezler şike ile bu ülkeye vermiş oldukları ve cahil insanların hazmedemeyeceği durumları futbol camiasına yaşattıkları için olan bütün olumsuzlıkların sebebi fenerbahçe terör örgütüdür lideri azizyıldırımdır .

29
18
yanıtYanıtla
SoysuzmobilWeb@haberler.com:

Doğuda otobüsler tarandi onlarca şehit verildi tık yok.Bu olayda Türkiye ayaklandı.Nedir bu Fenerbahcenin gücü .Ligi ertletdi.Havuzdan çıkmak istedi tazminatını da ödüyordu yalvarip vazgecirdiler.Lig tv Fener çıkarsa ödemeyi yüzde yüzde 80 azaltirim dedi.Yüzde seksen ya dile kolay.Fenerbahçe bu kadar güçlü mu yani.

27
12
yanıtYanıtla
hisarliMobil-ANDROID:

haciosmanoğlu istifa.bu 2.sınif mafya bozuntusuna iyi bir ders verilmeli

19
16
yanıtYanıtla
euro:

BU ASLANLARI ÖDÜLLENDİRİN, ONLAR Kİ BÜYÜK İNSAN, ONLAR Kİ BİR KAHRAMAN.

13
20
yanıtYanıtla
adana_ads:

kım nie ne için yaptı belli bence ts mal edilmelidir. . . .

24
9
yanıtYanıtla
leman:

ulan azız adam gıbı cık ben yaptım de masumların gunahına gırme

16
16
yanıtYanıtla
keto:

gerçektende fb türkiyenin en büyük takımıymış bir kez daha ispatlandı malasef kabul etmek zorundayız

10
22
yanıtYanıtla
İbr mer Mobil-IOS:

Böyle bir olayı aziz başkanın üstüne yüklemek saçmalık bu yapan trabzon taraftarı bu kadar basit

9
23
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title