Haberler

Fenerbahçe, Ludogorets'e mağlup oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4'üncü maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe'nin galibiyet serisi sona erdi.

Sarı-lacivertlilerde bu sezon bir ilk

Deplasmanda 2 maçta kalesini gole kapatamadı

Yusuf Akçiçek 90 dakika sahada kaldı

Mustafa AKIN/Razgrad( Bulgaristan ),  - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4'üncü maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, bu sonuçla Süper Lig'in ardından Avrupa'da da galibiyet serisini sona erdirdi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4'üncü maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets'e konuk oldu. Karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılarak gruptaki ilk yenilgisini alan Fenerbahçe, 9 puanla liderliğini sürdürdü. 6 puana yükselen Ludogorets'e galibiyeti getiren golleri 18'inci dakikada Jakub Pietrowski ve 90+2'nci dakikada Rwan Seco kaydetti. Gruptaki diğer karşılaşmada ise Nordsjaelland sahasında Spartak Trnava ile 1-1 berabere kaldı.

SARI-LACİVERTLİLERDE BU SEZON BİR İLK

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde bu sezon ilk kez bir maçta gol atma başarısı gösteremedi. Fenerbahçe 21'inci mücadelesinde rakip fileleri havalandıramadı. Ligde 11 maçta 31, Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde 6 maçta 21 gol atan sarı-lacivertli ekip, grup aşamasında ise Ludogorets maçına kadar oynadığı 3 karşılaşmada 8 kez gol sevinci yaşamıştı.

DEPLASMANDA SON 2 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPATAMADI

Fenerbahçe, Avrupa'da çıktığı son 2 deplasman karşılaşmasında rakiplerinin gol atmasına engel olamadı. UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'ndeki 3 deplasman maçında üstün performansıyla rakiplerine gol atma izni vermeyen sarı-lacivertliler, bu seriyi grup aşamasına taşıyamadı. Süper Lig ve Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde oynadığı 8 deplasman maçında rakiplerine gol sevinci yaşatmayan sarı-lacivertliler, gruptaki Spartak Trnava maçının ardından Ludogorets mücadelesinde de kalesini gole kapatamadı.

YUSUF AKÇİÇEK 90 DAKİKA SAHADA KALDI

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki futbolcusu Yusuf Akçiçek, Ludogorets maçında ilk kez sarı-lacivertli formayı resmi bir maçta terletti. Karşılaşmada 90 dakika sahada kalan 2006 doğumlu oyuncu, gösterdiği performansla beğenileri topladı, Fenerbahçe'nin stoper bölgesinde yaşadığı sakatlıkların yanı sıra Mert Müldür ile Samet Akaydin'in UEFA listesinde olmamasından dolayı İsmail Kartal'ın görev verdiği Akçiçek, pozisyonlardaki müdahaleleriyle alkışları topladı. İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından genç oyuncu için yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Onu hemen hemen sezon başından beri ara ara antrenmanlara alıyorduk. Son 3 haftadır tamamen bizimle beraber antrenmanlara çıkıyor. Böylesine bir Avrupa maçında onu oynatmak aslında ona ne kadar güvendiğimizi gösteriyor. Bugün güzel bir maç çıkardı. Genç ve önü açık bir oyuncumuz" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 5'inci maçında 30 Kasım Perşembe günü saat 23.00'te Danimarka ekibi Nordsjaelland ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Bulgaristan Ludogorets Fenerbahçe Konferans Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title